Power Truck Shown lähestyessä on perinteiseen tapaan aika katsoa torstaisen convoyn nuotteja suoraksi. Tänä vuonna mennään paljolti totuttuun tapaan, ja automäärä lienee noin 40-50 tienoilla.

Vuosaaren satamaan saapuu torstaiaamuna 11.8.2022 kello 9.00 autonäyttelyyn osallistuvia kuorma-autoja. Vuosaaren satamaan saapuneet autot lähtevät omatoimisesti ajamaan kohti Lempäälän Pirkanhovia.

Ruotsista saapuvat näyttelyautot saapuvat Naantalin satamaan torstaiaamuna 11.8.2022 noin kello 7.00, ja autot lähtevät ajamaan kohti Lempäälän Pirkanhovia. Ruotsin laivalla tulee autoja Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Nämä rekkasaattueet kohtaavat toisensa Lempäälän Pirkanhovissa noin kello 11.00. Pirkanhovissa on paikallaan pieni tauko, ja matka jatkuu noin kello 11.30 entistä isompana saattueena kohti Jalasjärveä. Mukaan on perinteisesti liittynyt jokunen autokunta myös matkan varrelta. Rekkaconvoyn reaaliaikainen seuranta alkaa Lempäälän Pirkanhovista.

Rekkaconvoy kerätään vielä kerran kasaan Jalasjärvellä Neste Jalastuulessa noin kello 14.00-14.30, jossa vuorossa on noin puolen tunnin ruokatauko. Sen jälkeen starttaa viimeinen etappi kohti Härmää ja Power Truck Show’ta.

Hinausautot K. Sulinko pitää letkaa kasassa pilottiauton saattelemana Lempäälästä lähtien.

Kiho ja Sulinko yhteistyössä pitävät reaaliaikaista seurantaa päällä, josta pääset seuraamaan kulkueen etenemistä reaaliaikaisesti seuraavan linkin kautta: https://www.kiho.fi/rekkaconvoy/.

Aikataulut ovat tuttuun tapaan myös liukuvia ja päivityksiä rekkaconvoyn etenemisestä voi seurata myös Power Truck Show – Official Facebook-sivuilta.