Suomalaiseen rekkanäyttelykenttään ensimmäistä kertaa tänä vuonna iskenyt Liperin Truck Meeting ei jättänyt yleisöä kylmäksi, sillä 23.7. Myllymiljöölle parkkeeratut noin 70 kuorma-autoa houkuttivat paikalle peräti noin 1500 kävijää. Seuraavassa kuvasatoa paikalta.

Liperin Truck Meeting on uusi tulokas suomalaisessa rekkanäyttelykentässä, mutta alku oli vahva. Heinäkuisena viikonloppuna 23.7. paikalle saapui peräti noin 70 kuorma-autoa ja 1500 kävijää. Paikalta sähkötti tekstin ja kuvien muodossa Otto Karttunen.

Yhden päivän kestänyt rahtareita yhdistänyt tapahtuma koostui niin näyttelyautoista kuin enemmän elämää nähneistä työjuhdista. Lisäksi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria toi tapahtumaan rekan, jossa esiteltiin alan koulutustarjontaa ja jossa oli mahdollista kokeilla ajamista erilaisilla simulaattoreilla. Tapahtumassa esiintyi myös koko kansan iskelmälaulaja Matti Esko. Lisäksi yhtenä ohjelmanumerona haastateltiin Rahdinmetsästäjä-realitysarjasta tuttua pariskuntaa, Heikkiä ja Elinaa.

Tämän vuoden alkupuolella perustettu Liperin Elämystapahtumat ry on onnistuneen tapahtuman taustalla. Yhdistys järjesti Myllymiljöölle samassa kuussa myös vielä kaksi muuta tapahtumaa; ajoneuvo- sekä veteraanikonetapahtuman.

Gallerian kuvat aukeavat suurempana klikattaessa

Edellinen artikkeliPTS Convoy 2022 lähestyy
Seuraava artikkeliScanian Superkiertue 2022 starttaa maanantaina