Renault Trucks esittelee T-sarjan kuorma-autojen vuoden 2020 mallit. T ja T High 2020 ovat valmistajansa mukaan nyt entistä polttoainetaloudellisempia. Huippuluokan viimeistelyn kerrotaan myös parantavan kuljettajien ajomukavuutta entisestään.

Renault Trucks T-sarjan ohjaamon vuoden 2020 mallissa on uusi, laadukkaaksi luonnehdittu viimeistely, kokonaan tekstiiliverhoillut istuimet, kaksi kuljettajan käsinojaa sekä nahkainen ohjauspyörä. Kolmeen suuntaan säädettävä ohjauspylväs on nyt vakiovaruste ajomukavuuden varmistamiseksi. T-sarjan kuorma-autoissa on hiilikuituviimeistelty kojelauta, alumiiniset kahvat ja metalliset ovikynnykset. Renault Trucksin vuoden 2020 T- ja T High -malleissa on myös entistä suuremmat 221 litran säilytystilat. Jäähdytinsäleikkö ja sivupeilit ovat edelleen saatavissa joko kiiltävän mustina tai oransseina vakiomallisen hopeaviimeistelyn sijaan.

T- ja T High -malleihin on saatavana Roadpad+ mediakeskus, jolla kuljettajat voivat kuunnella musiikkia, käyttää puhelimen handsfree-toimintoa sekä ajaa turvallisesti näyttöön saatavien kameranäkymien ansiosta. Roadpad+ auttaa kuljettajaa myös löytämään oikean reitin kuorma-autokohtaisen navigointijärjestelmän avulla.

Pienempi polttoaineenkulutus ja vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Renault Trucksin kaukokuljetuskuorma-autoissa on DTI 11 ja DTI 13 Euro 6 Step D -moottorit. Ne ovat Renault Trucksin mukaan sekä polttoainetaloudellisia että ympäristöystävällisiä, sillä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat kolme prosenttia pienemmät edelliseen moottorisukupolveen verrattuna. Renault Trucksin vuoden 2020 T- ja T High -malleissa on uudistettu vetoakseli ja kevyemmät levyjarrut, jotka vähentävät polttoaineenkulutusta entisestään.

Kuorma-autoon voidaan myös aktivoida uudet polttoainetaloudellisuusasetukset, minkä kerrotaan tuovan vielä kolmen prosentin lisäsäästön. Renault Trucksin T- ja T High -mallien moottorit ovat yhteensopivia synteettisen XTL-polttoaineen ja biodieselin kanssa.