Cargoteciin kuuluva kuormankäsittely- sekä palveluiden toimittaja Hiab Suomi on aloittanut Effer-nostureiden maahantuonnin sekä huoltopalveluverkoston ylläpidon Suomessa. Tämä on seurausta viime vuonna tehdyn italialaisen Effer-nostureiden hankinnasta.

Hiab ja Effer ovat Cargotecin mukaan johtavia ja tunnettuja laatumerkkejä omissa nosturisegmenteissään ja sovelluksissaan. Effer-nostureiden maahantuonnin myötä Hiab Suomi saa lisäystä kuormausnostureiden valikoimaansa ja laajentaa raskaiden nostureiden valikoimaansa etenkin yli 100 tonnimetrin kokoluokassa, jossa Effer tunnetaan globaalina markkinajohtajana.

Suomessa maahantuontia sekä huoltopalvelua on tähän mennessä hoitanut Maantec Oy, joka tulee jatkamaan yhteistyötä Hiabin kanssa Effer-palveluiden jälleenmyyjänä.

“Laajentuneen nosturivalikoiman sekä kattavan ja myynti- ja palvelutarjonnan ansiosta pystymme ratkaisemaan asiakkaidemme tarpeet entistä paremmin. Vastaamme kasvaneeseen kysyntään kehittämällä verkostoamme myös jatkossa”, sanoo Mika Liinanotko, Haib Suomi Oy:n myynti- ja huoltopalveluiden johtaja.