DAF-kuorma-autojen jälleenmyynti, varaosatoimitukset ja huolto pääsi uudistuneisiin puitteisiin, kun Nordic Truckcenter Oy avasi uuden päätoimipisteen Tammiston kauppatielle Vantaalle. Yrityksen mukaan investoinnin myötä palvelukyky nousee Suomessa korkeammaksi kuin koskaan aiemmin.

DAF-kuorma-autoja maahantuova Nordic Truckcenter Oy muutti joulukuussa lähelle Helsinki-Vantaan lentokenttää, Tuusulanväylän ja Kehä 3:n kupeeseen. Tänne on remontoitu monipuolinen automyynti-, huolto- ja varaosakeskus, jonka luvataan merkitsevän monia parannuksia DAF-ammattiautoilijoille.
Korjaamotila lähes kolminkertaistuu, joten kuorma-autot vakuutetaan saatavan huomattavasti nopeammin huoltoon. Myös palvelutarjonta laajenee, kun käytössä on mm. jarrudynamometri ja 25 tonnin Koni Skylift -nosturi. Digipiirturit voidaan Nordic Truckcenterin mukaan tarkastaa nopealla aikataululla, myös IC-piirturit.
Varaosapuolen kapasiteetti kasvaa avauksen myötä yli kolmanneksen aiemmasta. Vuoden 2022 alussa myös aukioloajat laajenevat nykyisestä. 

Nordic Truckcenter Oy:n tiloissa asiakkaita palvelee myös Vamos Oy:n rekkapesu, ja vieressä olevassa rakennuksessa toimii mm. Lapin Kumi Oy, joten Tammiston kauppatie 33:sta on muodostumassa yksi raskaan liikenteen palvelukeskuksista pääkaupunkiseudulla.