Raskaspari Oy:n omistajat Kalle Salonen ja Jyrki Hakkarainen myyvät yrityksensä liiketoiminnan. Tänään allekirjoitetun kauppakirjan mukaan Raskaspari Oy:n omistajuus siirtyy Volvo Truck Center Kuopion huoltopäällikkö Mikko Rytköselle, kuorma-automyyjä Heikki Tuomaiselle, sekä sijoitusyhtiö Canelco Capital Oy:lle. Raskaspari Oy:n liiketoiminta jatkuu entisellään ilman keskeytystä. Kauppa saatetaan loppuun huhtikuun aikana. Uudet omistajat aloittavat yhtiössä viimeistään 6.5.2019. 

Raskaspari Oy:n uutena toimitusjohtajana tulee aloittamaan Mikko Rytkönen ja kuorma-automyynnistä tulee Raskasparin toimialueella vastaamaan Heikki Tuomainen. 

Volvo Truck Center Kuopion uudeksi huoltopäälliköksi on nimitetty Juha Nuutinen, joka aloittaa tehtävässään 2.5.2019. Aktiiviset rekrytointitoimet Volvo Truck Center Kuopion alueen kuorma-automyyjän löytämiseksi on jo aloitettu.

Raskaspari Oy toimii Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueilla Volvo ja Renault Trucks kuorma-autojen valtuutettuna myynti, huolto- ja varaosapalveluyrityksenä ja vastaa Iisalmessa ja Joensuussa Volvo ja Renault Trucks huoltotoiminnoista. Raskaspari on yrittäjävetoisesti ja asiakaslähtöisesti toimiva yritys. Yrityskaupan taustalla on nykyisten omistajien Jyrki Hakkaraisen ja Kalle Salosen halu pitkän yrittäjäuran jälkeen luopua yritystoiminnasta.

”Iloitsen siitä, että tämän yrityskaupan vahvistuessa Raskaspari Oy tulee saamaan vahvat omistajat toiminnan jatkamiseen. Yrittäjiksi siirtyvillä Mikko Rytkösellä ja Heikki Tuomaisella on vahva kokemustausta, sekä jälkimarkkinoinnista että kuorma-automyynnistä. Tiiviissä yhteistyössä heidän kanssaan olemme jo aloittaneet heidän seuraajiensa rekrytoinnit alueelle”, Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund kertoo.

Raskaspari Oy:n liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 26 M€ ja se työllistää 110 raskaan kaluston ammattilaista. Raskaspari toimii Kotkan, Kouvolan sekä Mikkeli alueiden Volvo ja Renault Trucks kuorma-autojen valtuutettuna myynti, huolto- ja varaosapalveluyrityksenä, Iisalmessa ja Joensuussa Raskaspari Oy vastaa alueiden huoltotoiminnoista.