Volvo Trucks uudelleenlanseeraa Volvo-konseptiautoina tunnetun kuorma-automalliston tuliterän Volvo Pro -brändin alla. Volvo Pro -autot ovat kuljetusyrittäjien arjen helpottamiseen ja Suomen oloihin suunniteltuja ratkaisuja, Volvo Trucks tiedottaa. Volvo Pro tarjoaa optimoidun auton ja asiakkaan valitsemat palvelut yhdellä kättelyllä, jotta kuljetusyritys voi keskittyä olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa, tiedotteessa todetaan.

Volvo Pro -mallit ovat esittelyssä Volvon osastolla 6h2 Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla 9.–11.5.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Volvo Pro -kokonaisuus kattaa tehtaalla kuljetustehtäviinsä räätälöidyt autot, alustat ja päällirakenteet sekä esimerkiksi rahoitus-, huolto- ja kalustonhallintapalvelut. Tämä auttaa kuljetusyritystä saamaan auton nopeasti ajoon ja pitämään sen ajossa – eli tuottavassa työssä.

Volvo Pro -malliston kehittämisessä on lähdetty kuljetusyritysten arjesta ja tarpeista, Volvo Trucksilta kerrotaan. Volvo Pro -ratkaisujen luonnehditaan sopivan sekä yhden auton omistajalle, että kuljetusliikkeelle, joka hakee uusia mahdollisuuksia ja toimintatapoja oman liiketoimintansa kasvattamiseen ja parantamiseen. Volvo Pro -kuorma-autoista kerrotaan löytyvän malleja eri käyttöalan kuljetustehtäviin FL Pro City -jakeluautosta aina raskaaseen 5-akseliseen Pro X -maansiirtoautoon.

”Kuljetusyritykset pitävät koko Suomen pyörät pyörimässä. Haluamme tukea kuljetusyrittäjien ja kuljettajien työtä ja olla heille paras mahdollinen kumppani, joten kehitimme aiemmin Volvo konseptiautoina tunnetun tuoteperheemme autot entistä helpommiksi ostaa ja omistaa”, Volvo Trucks myyntijohtaja Reino Manninen kertoo.

Laaja tietämys, lyhyt toimitusaika

Kuljetusyrittäjiin kohdistuu valtava määrä monitahoisia paineita, joita Volvo haluaa omalla toiminnallaan helpottaa.

”Alalla vallitsee kova kilpailu, aikataulut ja asiakkaiden lupaukset on pidettävä tinkimättömästi, liiketoiminnan kannattavuus ja autojen polttoainetaloudellisuus vaativat jatkuvaa silmälläpitoa, työvoimapula uhkaa kasvua. Ei riitä, että on alan asiantuntija kuljettamisessa, vaan pitää olla sitä myös talous-, tekniikka-, säädös- ja henkilöstöasioissa”, luettelee Manninen.

”Asiantuntijoillamme on näköalapaikka siihen, mikä toimii parhaiten, kun ajetaan suuria kuormia ja loputtomia kilometrejä vaikeissa keleissä ja maastoissa. Sen sijaan, että jokaisen kuljetusyrittäjän pitäisi käydä läpi sama tietomäärä, me tarjoamme siitä johdetut Volvo Pro -autot, jotka saa tilauksesta ajoon nopeimmillaan parissa viikossa”, Manninen täsmentää.

Volvo Pro tarjoaa vaivatonta ostamista

Volvo Pro -autojen tilaus hoituu kokonaisuudessaan yhdellä kättelyllä Volvo-jälleenmyyjän kanssa. Nopean ja vaivattoman ostamisen lisäksi Volvo Pro -autoihin on tarjolla omistamista helpottavia palveluita. Ennakoivat huolto- ja korjaussopimukset tarjoavat selkeän näkymän auton kuluihin ja auttavat minimoimaan ajan, jonka kalusto seisoo. Volvo tiedottaa sillä olevan Suomen kattavimman huoltopisteverkoston, joten auton saa aina huoltoon sen sijaintipaikan ja tilanteen mukaan.
Volvo Trucks tarjoaa myös rahoituspalvelut rahoitusvaihtoehtoja sekä työkalut kalustonhallintaan.

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla 9.–11.5.2019 Volvo Trucksin messuosastolla 6h2 esittelyssä ovat seuraavat Volvo Pro –alustamallit:

PRO WOOD VOLVO FH16 750 8×4 Pusher Tridem 

PRO ROAD VOLVO FH 540 6x4T

PRO X VOLVO FMX 540 10×4

PRO RECYCLE VOLVO FM11 330 6x2R

PRO CITY VOLVO FL 250 4x2R