Renault Trucks esittelee uudistetun 2019-malliston Kuljetus – Logistiikka messuilla 9.-11.5.2019. Renault Trucksin mukaan uudet, T-, C-, K- ja D-sarjalaiset tuovat polttoainesäästöjä, niissä on uusia ajomukavuutta ja turvallisuutta lisääviä varusteita, sekä uudistuneet, huippuunsa viimeistellyt ohjaamot. Helsingin Messukeskuksessa, Renault Trucks -osastolla 6m18 hallissa 6 juhlistetaan myös Renault Trucksin 125-vuotista historiaa.

Renault Trucks T, C ja K-sarjat 2019: Mukavuutta, polttoainesäästöjä ja pienemmät CO2-päästöt

Renault Trucksin uudet T, C ja K-2019 mallit tulivat myyntiin joulukuussa 2018. Uudet Euro 6 Step D -moottoreilla varustetut kuorma-autot tuovat valmistajansa mukaan jopa 3 prosentin polttoainesäästöt aiempaan sukupolveen verrattuna. Niissä on uusia varusteita, jotka parantavat ohjaamon turvallisuutta ja kuljettajan mukavuutta. 2019-mallisissa T-, C- ja K-sarjoissa on uuden sukupolven Optivision-järjestelmä. Optivision on ennakoiva nopeudensäädin, joka optimoi vaihteiden vaihtamisen karttapohjaisesti tien pinnanmuotojen mukaan. Tiedot tallentuvat suoraan ajoneuvoon, jolloin yhteys ei katkea edes tunneleissa tai muilla GPS:n katvealueilla. Reittitiedot ovat myös aikaisempaa tarkempia. Myös uudessa ECO-vakionopeudensäätimessä on uusia asetuksia, jotka pienentävät polttoaineenkulutusta, Renault Trucksilta tiedotetaan.

Renault Trucks D 2019: Polttoainesäästöt jopa 7%

Renault Trucks D-sarjan kuorma-auton aerodynamiikka ja kuljettajan mukavuus ovat uusissa malleissa entistäkin paremmat. Uudet D-sarjalaiset ovat T, C ja K 2019 kuorma-autojen tavoin varustettu uusilla Euro 6 Step D -moottoreilla. Näiden parannusten sekä uusien varusteiden ansiosta Renault Trucks D:n polttoaineenkulutus pienenee parhaimmillaan jopa 7 prosentilla aiempaan sukupolveen verrattuna, Renault Trucks lausuu tiedotteessaan.

Renault Trucks 125 vuotta: Historiaa vuodesta 1894 tähän päivään

Renault Trucks on ollut merkittävä tekijä ja osa kuljetusalan historiaa vuodesta 1894 lähtien, jolloin Marius Berliet suunnitteli ja valmisti yksisylinterisen moottorin, sekä valmisti ensimmäisen bensiinillä toimivan autonsa. Renault Trucksilta kerrotaan, että Marius Berlietin 125 vuotta sitten kehittämät innovaatiot toimivat vielä tänäkin päivänä Renault Trucksin suunnittelijoiden innoittajina uusien ja pitkälle tulevaisuuteen asti katsovien tekniikoiden sekä palveluiden kehitystyössä. Juhlavuotta vietetään merkin kolmelle vuosisadalle yltäviä perinteitä kunnioittaen, mallistoa sekä palveluita kehittäen.