Lietolainen raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus-, katsastus- sekä varaosapalveluiden tarjoaja Pekant Lieto Oy on ostanut Onnin Auto Oy:n Salossa osoitteessa Raitalankatu 18 sijaitsevan, Salon Rekkahuoltona tunnetun korjaamoliiketoiminnan. 

Liiketoimintakaupan myötä Pekantille siirtyy kuusi työntekijää ja sen jälkeen yhtiössä työskentelee Varsinais-Suomessa runsaat 20 työntekijää. 

Pekant kertoo kaupan tukevan yrityksen strategiaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja entistä laajemmalla alueella. Tämän luvataan tarkoittavan käytännössä huoltojen, korjauksien ja varaosien osalta nopeampaa saatavuutta. Pekant ilmoittaa tavoitteekseen olla alueensa ja alansa markkinajohtaja sekä asiakkaidensa ensisijainen valinta ajoneuvojen korjaamo-ja varaosatarpeissa. 

Kaupan myötä Liedon toimipisteessä Avantin teollisuusalueella tehdyt tilojen muutostyöt ovat valmiit ja toiminta vauhdissa; korjaamotilojen kerrotaan lähes kaksinkertaistuneen ja lisäksi varasto-, myymälä-ja asiakastiloja on niin ikään päivitetty nykyaikaisempaan muotoon. 

Onnin Auto Oy kertoo osaltaan, että yhtiön päätös keskittyä ydinliiketoimintaansa – varaosien maahantuontiin sekä myyntiin – johti ratkaisuun Pekant Lieto Oy:n kanssa. 

Pekant Lieto Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun, joka koostuu itsenäisistä raskaan kaluston varaosayrityksistä. Yrityksiä on 18 eri paikkakunnalla ja niissä työskentelee yhteensä noin 220 henkilöä.