Espoossa ”Ivecon mäellä” on tehty saneerausta, kun Iveco-merkkihuolto laitettiin uuteen uskoon. Toiminnasta vastaa PLC Truck Service Oy ja kesän jälkeen arkiaukioloa venytetään iltakymmeneen.

Espoossa, osoitteessa Kiilaniityntie 10 sijaitseva Iveco-merkkihuolto on merkin maahantuojan mukaan remontoitu lattiasta kattoon, ja korjaamo palvelee asiakkaita nyt uutuuttaan kiiltävissä tiloissa. 

Huoltokorjaamon toiminnasta vastaa PLC Truck Service Oy ja korjaamossa keskitytään vain Iveco-tuotteisiin. Kesän ajan korjaamo on auki kello 7–19 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Kesän jälkeen aukioloa laajennetaan iltakymmeneen. Päivystys ja huoltoauto palvelevat ympärivuorokautisesti. 

Kiinteistön täydellinen remontti aloitettiin korjaamohallista, jotta se saatiin mahdollisimman pian käyttöön. Kesän aikana valmistuvat uudet tilat myös automyynnille. 

”Uusi ja täysin uudistettu korjaamo on erittäin tärkeä myös automyynnille. Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan myynti toimii samoissa tiloissa ja tiiviissä yhteistyössä korjaamon kanssa. Nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin”, korostaa Iveco Finland Oy:n myyntijohtaja Tuomas Virén