Power Truck Show järjestetään Alahärmän Powerparkissa 11.-12. elokuuta 2023 jo yhdeksättätoista kertaa. Mukana on jo totuttuun tapaan nähtävää niin ammattilaisille kuin alasta muuten kiinnostuneille, ja autonäyttelyyn on ilmoittautunut ennätysmäärä osallistujia.

Power Truck Show’n autonäyttelyyn on ilmoittautunut järjestävän organisaation mukaan jo ennätysmäärä osallistujia. Mukana tulee olemaan kaiken kaikkiaan yli 500 näyttelyautoa. Power Truck Show on kasvattanut suosiotaan ennestään myös ulkomailta tulevien näytteilleasettajien keskuudessa, ja niinpä mukaan on ilmoittautunut myös ennätysmäärä ulkomailta tulevia osallistujia. Mukana on kotimaisten kovien autonrakentajien lisäksi muun muassa Irlannista Härmään saapuvat Kevin ja Carol Mackin “The Warrior” -autonsa kanssa. He ovat myös mukana torstaina kohti Härmää suuntaavassa rekkaconvoyssa, joka onkin yksi iso osa Power Truck Show -tapahtumaa.

Power Truck Show’n kuljetusmessuilla kerrotaan tarjoiltavan jälleen monipuolinen kattaus kuljetusalalla toimivista yrityksistä. Mukana kuljetusmessuilla on noin 140 kuljetusalan toimijaa. Tämä tarkoittaa siis kattavaa osannottajakuntaa niin kuorma-automaahantuojista, päällirakentajista, laite- ja varustetoimittajista, rengas- ja tarvikemyyjistä sekä monista muista alan toimijoista. Kuljetusala kehittyy jatkuvasti kovaa vauhtia ja messuosastoilla pääsee tutustumaan alan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin. Kuljetusmessujen linjataankin olevan kuljetusalan ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa, verkostoitumaan sekä tapaamaan asiakkaita – niin nykyisiä kuin uusiakin. Seminaari pidetään tänä vuonna aiheesta “Suomen kivijalka kuntoon – tiestöön panostusta”.

Ohjelmaa joka lähtöön

Runsas ohjelmatarjonta varmistaa, että yleisölle riittää tekemistä koko päiväksi. Lapsille on tarjolla Ti-Ti Nallen ja Riitan seikkailuja. Sebastian Westbergin huima FMX Show lupaa hurjia temppuja. Driftingnäytöksen myötä tiedossa on varmaa ja tarkkaa autonkäsittelytaitoa ja jännittäviä hetkiä. Musiikkipuolesta tulee pitämään huolta huumoripitoinen bändi Rehupiikles, taitava Mika Peltoniemi Orchestra ja rockin osaava Killburn. Tanssiesityksiä tarjoilee Peurat Ajovaloissa -tanssiryhmä. Myös Suomen Vahvin Mies ja Nainen -kisaajat ottavat mittaa toisistaan. Palace Areenassa ovat esillä pienoismallit ja siellä pääsee myös itse ajamaan sähköautoradalla. Myös rc-työkoneiden ajoa pääsee seuraamaan ulkoalueella. Crazy Drivers esittelee tarkkaa taitoajoa ja yleisöllä on myös mahdollisuus päästä monsteriauton kyytiin. SM Tractor ja truck pulling -vehkeet ottavat mittaa toisistaan U4-aluella sijaitsevalla Optibeam-vetoareenalla. Iltojen riennot hoitaa Powerparkin Power Night, jossa huippuesiintyjät viihdyttävät iloista kansaa. Lavalle nousevat muun muassa Abreu, Olli Halonen ja Erika Vikman.

Mikon muistoa kunnioittaen

Vuonna 2005 ensimmäistä kertaa järjestetyn Power Truck Show-tapahtuman taustalla häärii pieni mutta sitäkin tehokkaampi tiimi, johon kuuluvat Ari Nukala, Hannele Loukasmäki, Juha Ristimaa ja Rami Tynjälä. Tämän vuoden tapahtumassa halutaan monin tavoin kunnioittaa viime vuonna menehtynyttä Mikko Nukalaa, joka oli yksi tapahtuman järjestäjistä aivan alusta saakka. ”Mikon työ ja henki näkyvät varmasti tämän vuoden tapahtumassa”, järjestäjät kertovat.  ”Toivotamme kaikki tervetulleiksi elokuussa Härmään Power Truck Show’hun nauttimaan mukavasta tapahtumaviikonlopusta”, Power Truck Show’n tiimi toivottaa.