Raskaan kaluston päällirakentajat saavat jatkossa runsaasti komponentteja yhdeltä ovelta. Parlokin sopimus Skandinaviassa toimivan Bevolan kanssa kasvattaa suomalaistukun valikoimaa noin 3000 nimikkeellä.

Raskaan kaluston komponenttien tekninen tukkukauppa Parlok Trading Oy on tehnyt sopimuksen Skandinaviassa toimivan Bevolan kanssa. Parlokille siirtyy Bevolan koko tuotevalikoiman edustus sekä Suomessa että Baltian maissa, kuorma-autojen ja perävaunujen akseleita lukuunottamatta.

”Asiakkaat saavat hankittua tuotteet yhdestä paikasta suomalaiselta toimittajalta, tutuilta asiantuntevilta myyjiltä”, luonnehtii Parlok Tradingin liiketoimintajohtaja Jari Nygård sopimuksen merkitystä asiakkaille.

”Aiemmin ostokomponenttien määrä nimikkeissämme on ollut noin neljännes. Sopimuksen myötä valikoimamme kattavuus siirtyy kokonaan uudelle tasolle.”

Perinteitä kunnioittavalla alalla on edelleen käytössä tuotekatalogit. Bevolan tuotekatalogin 620 sivua kertonee syntyneen sopimuksen laajuudesta. Parlokin tuotevalikoima lisääntyy useilla tuhansilla komponenteilla. Toimitusaika varastotuotteilla on vuorokausi ja tilaustuotteilla seitsemän.

”Olemme hakeneet luotettavaa yhteistyökumppania voidaksemme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Bevolan laadukkaat tuotteet ovat hyvin tunnettuja maailmanlaajuisesti”, Jari Nygård sanoo.

Bevola on perustettu 1968, ja se on pohjoismainen raskaan kaluston ajoneuvokomponenttien toimittaja. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Tanskassa ja muut toimipaikat ovat Norjassa sekä Ruotsissa. Yritys työllistää 100 työntekijää. Bevolan Tanskassa sijaitseva tuotantolaitos valmistaa TÜV-hyväksyttyjä tuotteita. 6500 tuotteen valikoima tekee Bevolasta merkittävän toimittajan raskaan kaluston laadukkaille komponenteille Pohjoismaissa.
”Olemme todella iloisia tästä yhteistyöstä ja odotamme innolla mitä voimme yhdessä saavuttaa”, iloitsee Bevolan kansainvälisen myynnin myyntipäällikkö Freddy Hansen.

Parlok on suomalainen vuonna 1959 perustettu lokasuojia ja roiskeenestojärjestelmiä valmistava yritys. Parlok Trading on raskaan ajoneuvokaluston komponenttien tekninen tukkukauppa, ja yritys kertoo tuotteidensa olevan suunniteltuja pohjoisen vaativiin sääolosuhteisiin.