Volvo Truck Center Jyväskylän uusi huoltokorjaamo on valmis ja aukeaa asiakkaille maanantaista 9.11. alkaen. Volvo Trucksin mukaan Jyväskylän uudessa toimipisteessä sekä asiakkaiden tarpeet että työntekijöiden turvallisuus ja työviihtyvyys ovat olleet rakennusprojektin tärkein päämäärä projektin alusta alkaen. Toimitilauudistuksen tavoite on sekä taata asiakastyytyväisyys että työntekijöiden työskentelyolosuhteiden nykyaikaisuus.


Jyväskylän Volvo Truck Centerin täysin uudet toimitilat avaavat ovensa asiakkaille maanantaista 9.11. alkaen. Jyväskylän Truck Centerin huoltopäällikkö Markus Hämäläinen on ollut mukana rakennusprojektissa alusta alkaen ja nyt avajaisten kynnyksellä hän kertoo uuden korjaamon tiloista iloisena: ”Jyväskylä on logistisesti merkittävässä solmukohdassa Suomea ja Volvo Finland haluaa palvella niin Keski-Suomen paikallisia kuorma- ja linja-autoasiakkaita kuin myös asiakkaita muualta Suomesta rakentamalla sinne uudet nykyaikaisella korjaamotekniikalla varustetut tilat, jotka palvelevat asiakkaita mahdollisimman hyvin.”

Jyväskylän Volvo Truck Centerin huoltopäällikkö Markus Hämäläinen.

Markus Hämäläinen kertoo, että Jyväskylän uudella korjaamolla on kuusi läpiajettavaa korjaamopaikkaa sekä diagnostiikkahalli. Korjaamopaikat ovat 32 m pitkiä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja korjauslinjoja. Kohdepesuja varten yksi puolikas korjaamopaikka on varustettu pesulaitteilla. Aikaisempaan tapaan tiloissa toimii myös kuorma-automyynti sekä korjaamon hallinto ja varaosatoiminnot. Tilojen yhteispinta-ala on noin 2500 m2. Korjaamo palvelee Volvo ja Renault kuorma-autoasiakkaita sekä Volvon linja-autoasiakkaita.


Volvo Trucksilta kerrotaan, että uusi Truck Center on luonnollisestikin rakennettu viimeisimpien vaatimusten ja tarpeiden mukaan, sekä myös pitkälle tulevaisuuteen katsoen. ”Haluamme toimia hyvissä ja turvallisissa kiinteistöissä, joissa henkilöstömme on mukava työskennellä ja asiakkaat saavat erinomaista palvelua. Autojen käyttövoiman muutokseen on Jyväskylässä myös varauduttu kaasuautojen huoltopaikalla, jossa on vaaditut turvallisuuslaitteistot ja kiinteistön sähkössä on huomioitu sähköautojen yleistymisen. Toteutamme investointisuunnitelmaamme asiakaskokemuksen parantamiseksi entisestään”, kommentoi Markus Hämäläinen.

”Uusien tilojen, nostimien ja työkalujen ansiosta asiakkaiden palvelu on tehokasta ja yhdistettynä maan parhaaseen varaosalogistiikkaan saamme huollettua kuorma- ja linja-autot nopeasti”, Hämäläinen summaa lopuksi.


Avajaiskahvit tarjolla ke 11.11. klo 9 – 15

Uuden Volvo Truck Centerin avajaisia juhlitaan normaalin keskiviikkopäivän työn vilskeen keskellä 11.11. Markus Hämäläinen toivottaa kaikki tervetulleiksi kakkukahveille, jotka ovat tarjolla klo 9 – 15. Avajaisten kunniaksi on avajaistarjouksia korjaamopalveluista. Uuden malliston Volvot ovat myös nähtävissä.


Jyväskylän uusi Volvo Truck Center on auki 9.11. klo 7 alkaen osoitteessa Huletie 10, 40320 Jyväskylä.