DAF osallistui 11.-15.9.2019 Belgian Kortrijkissa joka toinen vuosi järjestettäville Matexpo-rakennuskonemessuille ja näytillä oli muiden työmaakuljetuksissa käytettävien kuorma-autojen ohella uusi CF FAW 8×4 -malli, joka sai näillä messuilla maailmanensi-iltansa.

DAFilla oli Matexpossa 300 m2:n messuosasto hallissa 5. Esillä oli kolme ajoneuvoa: 19T LF Construction paikalliseen ja alueelliseen jakeluun, XF Super Space Cab raskaisiin tavarakuljetuksiin ja uusi 8×4 CF FAW, joka soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Uusi FAW 

Uusi FAW-alusta – joka on saatavilla sekä CF- että XF-versioina – on varustettu tridem-telillä, joka koostuu valmistajansa mukaan erinomaisen pidon tarjoavasta tandem-akselista ja ohjaavasta taka-akselista, joka mahdollistaa vain 15,6 metrin kääntösäteen. DAF suosittelee alustaa kippilaitteiden, betonisekoittimien tai koukkulaitteiden kanssa käytettäväksi.

Rakennusala

Richard Zink, DAF Trucks -yrityksen myyntijohtaja ja hallituksen jäsen lausui ajatuksiaan uutuudesta: ”20 % markkinaosuudellaan DAF on selkeästi Euroopan vetoautosegmentin markkinajohtaja. Myös rakennusalalla pystymme tarjoamaan parasta, sillä DAFin tuotevalikoimasta löytyy ajoneuvo jokaisen tarpeisiin. Uusi FAW-malli osoittaa halumme kasvattaa markkinaosuuttamme rakennusalalla.”