Volvo Finlandin organisaatiorakenne muuttuu 1.4.2024. Uudessa organisaatiomallissa sekä automyynti että jälkimarkkinointi jakautuvat selkeästi omiksi vastuualueikseen sekä maahantuonnissa että Volvo Truck Centereissä.

Volvo Finlandin oman jälleenmyyntiverkoston nykyinen kolmen alueen malli muuttuu kahdeksi. Nykyiset etelän ja lännen alueet yhdistetään yhdeksi alueeksi ja toisena alueena pysyy idän alue. Volvo Truck Center idän alueen jälkimarkkinointi- ja palvelutuotemyyntitoiminnoista vastaavaksi jälkimarkkinajohtajaksi on nimitetty Kalle Hakala ja Volvo Truck Center etelän ja lännen alueen jälkimarkkinajohtajaksi Juha Tahvanainen. Molemmat raportoivat toimitusjohtaja Magnus Björklundille.

Volvo Truck Centereiden uusien autojen myynti- ja vaihtoautotoiminnot siirtyvät myyntijohtaja Veli Pusan alaisuuteen. Volvo Truck Center idän alueen myyntipäällikkönä jatkaa Pasi Ojakangas ja Volvo Truck Center etelän ja lännen alueen uudeksi myyntipäälliköksi on nimitetty Reino Manninen, joka aloittaa tehtävässään 27.5.2024. Pitkän uran Volvolla aiemmin tehnyt Reino Manninen palaa lyhyen tauon jälkeen takaisin Volvolle. Molemmat myyntipäälliköt raportoivat Veli Pusalle, joka raportoi toimitusjohtajalle. 

”Muutoksella haluamme varmistaa Volvon edelläkävijyyden niin automyynnissä kuin palveluliiketoiminnassa. Uusi organisaatiorakenne selkeyttää vastuualueita, turvaa päätöksenteon ketteryyden ja kykymme palvella asiakkaitamme heidän muuttuvissa tarpeissaan myös tulevaisuudessa”, kertoo Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund.