Iveco on lisännyt IVECO ON Easy Way -sovelluksen uusimpaan versioon ominaisuuksia, jotka helpottavat S-Way-kuljettajien elämää. Ominaisuuksilla kuljettajat voivat hallita ohjaamon ja ajoneuvojen toimintoja mobiililaitteellaan sekä käyttää kattavia, digitaalisia IVECO ON -palveluita. 

Uusi versio sisältää push-ilmoituksia ajoneuvon kunnosta ja käyttäjätiedoista. Ilmoitusten avulla kuljettaja saa tiedon kaikista valvontahälytyksistä ja Over the Air -päivityksistä. Muiden sovellusten tavoin ilmoitukset havainnollistetaan kuljettajan mobiililaitteessa punaisella pisteellä, ja ne voidaan lukea myös auton tietoviihdejärjestelmässä. 

Lisäksi push-ilmoitukset on nyt integroitu IVECO Driver Pal -äänikumppaniin. Kun kuljettaja aktivoi äänellään Amazon Alexan kautta etäohjaamokomennon, kuten ilmastoinnin ajastuksen tai lämmityksen, hän voi saada vahvistuksen Easy Way -sovelluksen push-ilmoituksella.

Lisäksi sovelluksen päivitys helpottaa pariliitoksen muodostamista. Kuljettajien palaute on osoittanut, että ajoneuvon pariliitoksen muodostamisen täytyy onnistua helposti ja nopeasti ilman kuorma-auton VIN-numeron etsimistä ja käsin syöttämistä. Nyt tämä onnistuu helposti lukemalla sovelluksella QR-koodi, joka näkyy IVECO S-Way -kuorma-autojen tietoviihdejärjestelmän Ajoneuvo-osiossa. IVECO ON Easy Way -sovellus on myös parantanut ohjattua toimintoa Alexa-mikrofonin pariliitoksen muodostamista ja IVECO Driver Pal -äänikumppanin käyttöä varten.