St1:n asemaverkostoon kuuluvat Shell Pihtipudas, Shell Siilinjärvi, Shell Äänekoski Hirvaskangas sekä Patalahden Liikenneasema Jämsässä tarjoavat tielläliikkujille talvisen liikunta- ja virkistäytymismahdollisuuden Ladulle tieltä -tempauksen myötä.

Mainittujen St1-asemien yhteydessä on paikallisten hiihtoseurojen ylläpitämät ladut, ja asemilta saa lainaksi hiihtovarusteet, joiden kanssa voi suunnata hiihtolenkille vaikka tankkaus- ja kahvitauolla. Yhteistyössä Suomen Hiihtoliiton sekä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n kanssa toteutettava Ladulle tieltä -tempaus järjestetään nyt toista kertaa ja sen tarkoituksena on tukea erityisesti autoilijoiden tiehyvinvointia.

Paikalliset hiihtoseurat ovat tehneet hiihtoladut tempaukseen osallistuvien asemien lähistölle. Seurat huolehtivat latujen ylläpidosta aina 7.4.2024 saakka, luonnollisesti paikallinen lumitilanne huomioon ottaen. Asiakkaat voivat lainata näiltä asemilta suksia, sauvoja ja monoja panttia vastaan, joten omia hiihtovarusteita ei välttämättä tarvitse olla mukana. 

”Kokemuksemme viime talven tempauksesta olivat erittäin hyvät. Mahdollisuus talviseen virkistäytymiseen otettiin positiivisesti vastaan ja asemien laduilla on käynyt runsain määrin hiihtäjiä”, Head of Marketing and Digital Business Tiina Luukkonen St1:ltä kertoo.

Viimevuotiseen tapaan St1 toteuttaa hiihtotempauksen yhteistyössä kahden pitkäaikaisen kumppaninsa – Suomen Hiihtoliiton sekä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n – kanssa. Kaikki kolme osapuolta haluavat tukea autoilijoiden tiehyvinvointia, jaksamista ja turvallisuutta tien päällä.

Hiihtotempauksessa mukana olevat asemat:
Shell Pihtipudas, Putaanportintie 11, 44800 PIHTIPUDAS
Shell Siilinjärvi, Golftie 11, 71800 SIILINJÄRVI
Shell Äänekoski Hirvaskangas, Suonenjoentie 9, 44250 HIRVASKANGAS
Patalahden Liikenneasema, Patalahdentie 20, 42100 JÄMSÄ