Renault Trucksin kaukoliikenteen (T) ja maansiirron (C ja K) ajoneuvomallistoon tulee vuonna 2021 lukuisia mukavuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta koskevia uudistuksia. Renault Trucks esittelee raskaiden kuljetusajoneuvojen uuden kuorma-automalliston ensimmäisen kerran 6.4.2021 Euro Truck Simulator 2 –videopelissä. 

Renault Trucks tarjoaa kuorma-autojen ystäville uuden innovatiivisen ja interaktiivisen kokemuksen. Uusi virtuaalinen ajokokemus ja uuden Renault Trucks T-sarjan uudistukset julkistetaan 6.4.2021 Euro Truck Simulator 2 -videopelissä. Pelin ajosimulaattorissa on mahdollista testata virtuaalisesti kuorma-autojen ulkoisen muotoilun, kuljettajan ympäristön ja ohjaamon rakenteen muutoksia.

Nyt esiteltävät T-, C- ja K-sarjojen uudistukset ovat laajimmat muutokset sitten uudistetun malliston esittelyn vuonna 2013.

Renault Trucks kertoo tehneensä merkittäviä parannuksia kuljettajien hyvinvointiin vaikuttavan ajo- ja matkustusmukavuuden suhteen. Kuljettajien ja tienkäyttäjien turvallisuus on niin ikään ollut keskeinen tekijä Renault Trucks T-, C- ja K-sarjojen kehittämisessä. Asiakkaiden näkökulmasta myös ajoneuvojen tuottavuutta on valmistajan mukaan parannettu, sillä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat entistä alhaisemmat ja ajoneuvojen käytettävyys on lisääntynyt erityisesti ennakoivien huoltosopimusten ansiosta.

TCK Evolution: Koe Renault Trucks T-sarjan uudistukset itse

6.4.2021 alkaen voi itse asettua vuosimallin 2021 Renault Trucks T- ja T High -kuorma-autojen ohjaamoon, testata uutta ohjaamoergonomiaa ja kuorma-auton ajo-ominaisuuksia kaupunkialueella, maantiellä tai moottoritiellä. Uusia T-sarjan malleja pääsee kokeilemaan kirjautumalla Euro Truck Simulator 2 –PC-peliin, jonka pelaajia on yli 9 miljoonaa eri puolilla maailmaa. Sosiaalisessa mediassa pelikokemuksia voi jakaa  aihetunnisteella #renaulttrucksevolution.

Lisäksi Euro Truck Simulator 2 -peliyhteisö näkee virtuaalisesti mallivuoden 2021 Renault Trucks T -mallin punaisella peitolla peitettynä Renault Trucks -jälleenmyyjäliikkeiden edustalla 29.3.2021 alkaen. 

Uusien mallien esittelyä odottavilla on mahdollisuus voittaa lukuisia palkintoja Renault Trucksin sosiaalisten verkostojen kilpailuissa aihetunnisteella #renaulttrucksevolutioniscoming.

Alla olevalla videolla esitellään vaihe vaiheelta ohjeet, kuinka uudistunutta T-Renaultia pääsee pelin kautta koeajamaan.