RealMachinery Oy jatkaa kasvuaan, ja viimeisimmän laajentumisen kohteena ja konsernin tämän vuoden painopistealueena ovat jälkimarkkinapalvelut. 
Tätä osa-aluetta vahvistamaan RealMachinery on hankkinut OK-Konehuolto Oy:n koko osakekannan suunnatulla osakeannilla 4.9.2019. Yrityshankinnalla RealMachinery-konekonserni kertoo saavansa lisäresursseja koneiden huoltoon sekä osaavaa henkilökuntaa vahvistamaan nykyistä huolto- ja korjaamo-organisaatiota. 
Konekonsernin huolto- ja korjaamopalveluissa on yrityskaupan myötä yli 100 ammattitaitoista työntekijää palvelemassa asiakkaita entistäkin paremmin ja asiakaslähtöisemmin, Real Machineryltä kerrotaan.

OK-Konehuolto on perustettu vuonna 2016 Järvenpäässä ja toimii entisessä Valmetin konepajassa. OK-Konehuollon palveluihin kuuluvat monipuoliset koneiden huolto- ja korjaustyöt sekä päällys- ja lavarakennus, kuten perinteiset Talma-kivilavat.
Lisäksi yritys on erikoistunut nostureiden puomihitsauksiin sekä suurkonekaluston korjauksiin.

OK-Konehuollon toimitusjohtajana jatkaa Verneri Ovaska, jonka yhtenä tehtävänä on myös vahvistaa konekonsernin jälkimarkkinointimyyntiä Suomessa. OK-Konehuollon osakkaista Kalle Kottarituo puolestaan kenttähuollon ja teknisen tuen asiantuntemusta RealMachinery-konserniin. Verneri ja Kalle ovat suunnatun osakeannin kautta RealMachineryn henkilöomistajia ja jatkavat yrityksen kehittämistä entisen tapaan. OK-Konehuollon alkutaipaleen mahdollistaneet Pekkaja Pasi Salonenkeskittyvät jatkossa ydinliiketoimintaansa eli Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy:n liiketoimintaan ja yhteistyö jatkuu yritysten välillä.

Yrityshankinnan lisäksi RealMachinery Oy on nimittänyt huolto- ja korjaamoliiketoiminnan johtajaksi Pekka Lehtisen2.9.2019 alkaen. Pekka on työskennellyt usean vuoden ajan jälkimarkkinoinnin johtotehtävissä työkoneiden toimialalla.