Varaosatoimintoja koskevan asiakaspalvelun ja varaosien saatavuuden kehittämiseksi Oy Sisu Auto Ab ja TAVO Oy ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaisesti Sisu-alkuperäisvaraosien jakelutoiminnasta vastaa 9.9.2019 lähtien TAVO Oy. 

”Sisu Auton kuorma-autotuotannon jo vuosia jatkunut kasvu sekä markkinaosuuden vahvistuminen ovat tuoneet mukanaan kasvavat huolto- ja varaosavirrat, jotka antavat entistä paremmat mahdollisuudet Sisu-huoltoverkoston varaosapalvelujen kehittämiseen”, toteaa Sisu Auton toimitusjohtaja Petri Kananen.

TAVO Oy eli Tampereen Autovaraosa on tunnettu ja laajasti kasvanut raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiin keskittynyt, vuonna 1976 toimintansa aloittanut kotimainen perheyritys. TAVO Oy työllistää runsaat 60 alan ammattilaista toimipisteissään Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa ja Oulussa.

”TAVO:lla on jo ennestään pitkä ja vahva kokemus Sisu-varaosista ja Sisu-asiakkaiden palvelemisesta, mikä luo pohjan huippulaatuisen Sisu-brändiä vastaavan palvelun kehittämiseksi”, kertoo TAVO Oy:n toimitusjohtaja Tapio Korpinen.

Suomessa Sisu-jälkimarkkinointiverkoston muodostavat jatkossa varaosajakelutoiminnasta vastaava TAVO Oy sekä Sisu Auton valtuuttamat huoltokorjaamot, jotka käsittävät mm. Veho Oy Ab:n, Raskone Oy:n E.Hartikainen Oy:n, Askolan Auto- ja Konekorjaamo Oy:n, Merilapin Ajoneuvohuolto Oy:n, KM Huoltopalvelut Oy:n, Jaresko Oy:n ja Karjalan Yhdistelmäjarrut Oy:n huoltopisteitä.