Vallitseva koronatilanne on herättänyt epävarmuutta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueelle kuuluvassa Härmässä järjestettävän Power Truck Shown toteutumisesta. Tänään tulleen tiedotteen mukaan tapahtuma voidaan järjestää.

Aluehallintovirasto on julkistanut ennakkotiedotteen Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kokoontumisrajoituksista 13.8.2021 alkaen. Power Truck Show -organisaatio tiedottaa, että Power Truck Show järjestetään edelleen 13.-14.8.2021 Alahärmässä, Powerparkissa.

Organisaatio kertoo saaneensa Aluehallintovirastolta vahvistuksen, että tapahtuma voidaan edelleen järjestää. Aluehallintoviraston tiedotteessa sanotaan, että suurempia tilaisuuksia voidaan järjestää ilman henkilömäärärajoitusta, jos turvallisuus voidaan varmistaa noudattamalla THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta.

PTS-järjestäjät tiedottavat toimineensa alusta asti kyseisen ohjeen mukaisesti, sekä toimittaneensa terveysturvallisuussuunnitelmat paikalliselle viranomaiselle. Power Truck Show on ulkoilmassa järjestettävä tapahtuma ja yleisö pääsee levittäytymään erittäin laajalle näyttelyalueelle.

Tapahtumassa on voimassa vahva maskisuositus.

Yleisöä ja näytteilleasettajia on tiedotettu ja tullaan tiedottamaan turvallisuusasioista. Järjestävä organisaatio toivoo, että kaikki toimivat omalta osaltaan siten, että tapahtuma on kaikille turvallinen.