Vuosikymmenten ajan raskaan kaluston varaosien ja korjaamotoiminnan parissa toiminut päijäthämäläinen Originator Oy panostaa asiakaspalveluun Kanta-Hämeen alueella avaamalla uuden toimipisteen Hämeenlinnan Moreeniin. Yrityksessä koetaan, että kolmos- ja kymppiteiden risteysalueelle sijoittuvassa Hämeenlinnassa on raskaan kaluston korjaamotoimintaan sekä varaosamyyntiin keskittyvän toimijan kokoinen tila.

Raskaan kaluston toimijoiden tarpeisiin suunnitellussa rakennuksessa on otettu huomioon nykyiset, aiempaa pidemmät, raskaammat ja korkeammat ajoneuvoyhdistelmät. Hämeenlinnaan perustettava varaosamyymälä varastoineen on kooltaan kompakti, joten siellä tulee olemaan kattava perusvarasto yleisimpiä osia.

Loppukesästä avattavan toimipisteen edellyttämät rekrytoinnit on jo aloitettu ja tämän hetken arvion mukaan toimipiste työllistää alkuvaiheessa puolenkymmentä raskaan kaluston osaajaa – asentajia, työnjohtajia sekä varaosamyyjiä.

Saman katon alle Moreeniin sijoittuvat myös pesupalveluita tarjoava Tekar Oy sekä valtakunnalliseen Rengascenter-ketjuun kuuluvan Rengas-Vekka Oy:n raskaan kaluston palvelupiste.