Kuopiossa Volvo Truck Center -palvelua saa kahdessa eri toimipisteessä: Mestarinkadulla ja Kolmisopentiellä. Mestarinkadun toimipiste on monelle autoilijalle jo tuttu, mutta myös Kuopion Kolmisopentien palvelutarjonta on laaja. Kolmisopentiellä tehdään kuorma-autojen huollot, korjaukset ja takuukorjaukset, perävaunu-, kylmäkone-, takalaitanostin, lämmitin-, sekä kuormakorihuollot ja korjaukset sekä hitsaustyöt. Kolmisopen korjaamolla on myös rengasmyynti ja  -asennus.  

Koko Suomenkin mittakaavassa Kuopion Kolmisopen kaupunginosassa sijaitsevalla Volvo Truck Center – korjaamolla on erittäin laaja palvelutarjonta ja vahva kuorma-autojen kokonaishuoltoon liittyvä erityisosaaminen myös muihin kuin Volvoihin.  
 
”Varsinkin perävaunuihin sekä kylmäkoneisiin liittyvä osaaminen on merkittävää. Koska saman katon alta löytyy kaikki, Kuopion Volvo Truck Center Kolmisoppeen moni asiakas tulee kauempaakin”
, huoltopäällikkö Harri Sinokki kertoo. 
 
Kolmisopentien Volvo Truck Centerillä palvellaan arkisin 6-22 ja lauantaisin 6-14, eli samoin kuin Mestarinkadullakin.  
 
”Kuljetusyrittäjän arkea helpottaa se, että meiltä saa kaikki palvelut. Kuorma-autohuoltojen ja korjausten lisäksi myös perävaunupuolella erikoisosaamisemme on monipuolista. Kylmäkonepalvelut ovat todella laajat ja uskallammekin sanoa, että kylmäkoneisiin liittyvä osaamisemme on ykköstasoa Suomessa. Kylmäkoneissa meillä on Lumikon, Carrierin, Thermo Kingin merkkiedustukset. Lumikon ja Thermo Kingin osalta hoidamme myös huoltosopimustyöt. Palveluihimme kuuluu myös renkaat. Monipuolisuuden lisäksi etunamme on pitkät aukioloajat, eli saamme autot takaisin tien päälle mahdollisimman nopeasti”, Kuopion molempien toimipisteiden toiminnoista vastaava huoltopäällikkö Harri Sinokki sanoo.  

Sekä Mestarinkadun että Kolmisopen toimipisteissä työskentelee erittäin ammattitaitoinen henkilöstö, jolle on vuosien saatossa kertynyt vankka erikoisosaaminen. Kuopion Volvo Truck Center -toimipisteet työllistävät tällä hetkellä yhteensä 38 henkilöä: Mestarinkadulla 16 mekaanikkoa ja 7 toimihenkilöä, Kolmisopessa 11 mekaanikkoa sekä 4 toimihenkilöä.  
 
”Meillä tehdään todella pitkiä työuria. Talossa on useita ihmisiä, joilla on kokemusta huoltotöistä yli 20-vuoden ajalta. Vaihtuvuutta ei ole ollut”, Kolmisopen työnjohtaja Jyri Mutikainen kertoo.  


Volvo Truck Center Kuopio Kolmisoppi 10 vuotta
 

Volvo Truck Center Kolmisopen korjaamo toimi aikoinaan Suomen Kaukokiidon ja Schenkerin korjaamona. ”Syksyllä 2023 tulee 10 vuotta siitä, kun saimme Volvo Truck Center -kyltit kattoon”, työnjohtaja Mutikainen sanoo. Merkkipaalun kunniaksi tullaan järjestämään avoimien ovien tapahtuma syksyn 2023 aikana. Tapahtuman tiedot tarkennetaan myöhemmin.