Powder-Trans tiedottaa hankkineensa Kässbohrer K.SSK 90 -kippisäiliöperävaunun, jonka kapasiteetti on 90 kuutiota ja siten sillä on mahdollisuus kuljettaa erityisen suuria määriä kevyitä materiaaleja, kun tavanomaisen EU-perävaunun kapasiteetti on 60 kuutiometriä. 

Powder-Trans on hankkinut Kässbohrer K.SSK 90 -kippisäiliöperävaunun. Uuden vaunun kapasiteetti on peräti 90 kuutiota, joten sillä voidaan kuljettaa erityisen suuria määriä kevyitä materiaaleja. Tavanomaisen EU-bulkkiperävaunun kapasiteetti on 60 kuutiometriä. 

Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist (vas.) ja VAK Oy:n myyntijohtaja Matti Virtanen uuden Kässbohrer-jumbotrailerin vieressä.

Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist ottaa esille Kässbohrerin perävaunujen korkean laadun, mutta myös muut edut.

”Euroopan ainoana näin suurivolyymisia perävaunuja perustuotevalikoimassaan pitävänä yrityksenä Kässbohrer pystyy lisäksi tarjoamaan myös monella tavalla kilpailukykyisiä jumbotrailereita. Perävaunu mahdollistaa erittäin tehokkaan tavan lastata ja purkaa kuormia, sekä huolehtia puhtaanapidosta, huollosta ja kunnossapidosta. Tämän säiliöperävaunun monet tekniset ratkaisut alentavat käyttökustannuksia ja yksinkertaistavat huoltoa ja kunnossapitoa”, hän perustelee.

Powder-Trans tulee ilmoituksensa mukaan liikennöimään uudella jumbotrailerillaan samoin kuin entisillä vastaavilla yhdistelmillään Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa.