Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy on myynyt hinaus- ja tiepalveluliiketoimintansa uusille yrittäjille Antti Kokkoselle ja Juuso Kokkoselle 3.6.2021.

Liiketoimintakaupasta huolimatta Rauno Hassisen 1989 perustama ja kolmen vuosikymmen aikana Keski-Suomen suurimmaksi hinaus- ja tiepalvelutoimijaksi kasvanut yritys jatkaa toimintaansa normaalisti omalla nimellään, henkilöstöllään ja kalustollaan Falck-verkoston väreissä.

Uudet yrittäjät omaavat vahvan taustan tielläliikkujien arjen helpottamiseen Keski-Suomessa. Antti Kokkonen on työskennellyt Hinaus-Team Oy:n palveluksessa kymmenen vuoden ajan ja Juuso Kokkonen toimii Kannonkone Oy:ssä yrittäjänä.

”Antti ja Juuso tuovat toimintaan uutta energiaa ja pystyvät erityisesti raskaan kaluston erityisosaamisellaan vahvistamaan entisestään Hinaus-Teamin jalansijaa ammattiliikenteen ja raskaan kaluston hinaustoiminnan erityisosaajana Keski-Suomessa. On mahtavaa, että osaava työporukkamme pääsee yhdessä uusien yrittäjien kanssa viemään toimintaa seuraavan askeleen eteenpäin”, Hinaus-Teamin perustaja Rauno Hassinen iloitsee.

Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy nykyinen asemapaikka Jyväskylän Palokankaalla toimii jatkossakin yrityksen päätoimipisteenä. Liiketoimintakaupan yhteydessä Hinaus-Team kuitenkin vahvistaa toiminnan vaikuttavuutta erityisesti pohjoisessa Keski-Suomessa avaamalla kesän aikana uuden Falck-toimipisteen Viitasaarelle.

”Viitasaari on pohjoisen Keski-Suomen keskus ja läpiajoliikenteen solmukohta lähes jokaiseen ilmasuuntaan. On hienoa tuoda Falckin hinaus- ja tiepalvelut paremmin saataville myös tällä alueella”, Juuso Kokkonen kertoo.