Vaikka viime vuoden poikkeukselliset olosuhteet kutistivat perinteikkään Power Truck Shown huomattavasti pienempään muotoon, on tänä vuonna tarkoitus palata taas totuttuun kaavaan, tosin aikakauteen sopivin turvallisuusmääräyksin.

Kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show järjestetään 13.-14.8.2021 Alahärmässä, Powerparkin alueella. Rekkaconvoy on perinteisesti torstaina startannut Power Truck Show -viikonlopun, ja tänä vuonnakin tämä perinne aiotaan toteuttaa. Kalustoa kerrotaan olevan jälleen runsaasti tarjolla, sillä järjestävän organisaation mukaan tällä hetkellä autonäyttelyyn on ilmoittautunut jo lähes 200 autokuntaa ja ilmoittautuminen vain kiihtyy elokuuta kohden.

Myös kuljetusnäyttelyyn varattu ulkoalue on laajentunut, ja näyttelyvarauksia on tehty hyvään tahtiin.

Myös uutta ohjelmaa on luvassa, muun muassa Suomen Vahvin Mies/Nainen -kilpailu järjestetään tänä vuonna Power Truck Show’n yhteydessä. Kartingradalle on tulossa huipputason driftingiä, jossa mukana Suomen parhaimmisto, muun muassa Mika Keski-Korpi tulee esittelemään taitojaan. Myös Crazy Driversin Vesa Kivimäen taitoajoa on tarjolla, ja Vesallahan on hallussaan kahdella renkaalla ajon maailmanennätys.

Härmä Pulling ry:n kanssa PTS on tehnyt jo vuosia yhteistyötä, ja myös tänä vuonna päästään seuraamaan tractor pulling SM-osakilpailuja Power Truck Show’n yhteydessä. Kisaamassa ovat Suomen kovimmat tractor pulling -tiimit 6-8 eri luokassa.