Kone Pistemaa Oy alkaa edustaa DAFia Pohjois-Pohjanmaan alueella. Myyntiedustus alkaa heti ja korjaamoedustus myöhemmin keväällä huhti-toukokuun aikana. Oulun Limingantullissa sijaitseva korjaamo on erikoistunut raskaan kaluston korjauksiin, maalauksiin ja varusteluun.

”Pohjois-Pohjanmaa muuan muassa Oulun seutuineen on koko Suomen mittakaavassa iso ja jatkuvasti kasvava markkina-alue. DAFin autokanta alueella on aikaisempina vuosina ollut hyvä, ja haluamme panostaa asiakaspalvelun kehitykseen jatkossakin. Kone Pistemaan yhteistyön myötä pääsemme jatkamaan DAF-autokannan kasvua, ja luottavaisin mielin odotamme jo tulevaa”, sanoo Nordic Truckcenterin maajohtaja Sampsa Rouhiainen.

”Näemme paljon mahdollisuuksia alkavassa yhteistyössä Nordic Truckcenterin kanssa. DAF on vahvasti kasvava merkki ja luotettava ja hyvä tuote, jota voimme ylpeänä edustaa. Autojen hyvä varastosaatavuus ei ole itsestäänselvyys tänä päivänä, mutta Nordic Truckcenter on tässä edelläkävijä, ja odotammekin näkevämme paljon uusia DAFeja myös Pohjois-Pohjanmaalla lähitulevaisuudessa”, sanoo Kone Pistemaan toimitusjohtaja Janne Pistemaa.

Kone Pistemaan osaamiseen kuuluvat kuorma-autojen ja työkoneiden huollot, varustelut, korjaukset, maalaustyöt, 24/7-päivystystyöt sekä voimansiirto- ja moottoriremontit. Korjaamotöiden lisäksi palvelutarjontaan kuuluu laaja varaosatarjonta, mukaan lukien vaihto-osat sekä laaja repertuaari kunnostettuja moottoreita ja vaihteistoja.