DAF juhlistaa 250 000 Super Space Cab -ohjaamolla varustetun DAF XF:n tuotantoa julkaisemalla ylellisen ja erityisellä raidoituksella kuvioidun version, XF Super Space Cab Celebration Editionin. Juhlahytin myötä kuljettajat pääsevät DAFin mukaan nauttimaan ylellisistä sisätiloista, kuten vakiovarusteena saatavasta konjakinvärisestä nahkaverhoilusta.

DAF halusi tehdä kuljettajien työympäristöstä mahdollisimman mukavan, ja kehitti vuonna 1988 DAF 3300 Space Cab -ohjaamon. Space Cab toi ohjaamoiden sisätiloihin huomattavalla tavalla uutta viihtyisyyttä, ja korotettu katto lisäsi merkittävästi ajomukavuutta. Vuonna 1993 DAF julkaisi Super Space Cab -ohjaamon, joka lisäsi mukavuutta entisestään.

DAF 3300 Space Cab avasi isohyttisten DAFien pelin.
Ja näin viihdykkäästi siellä asusteltiin. Sämpylä maistuu kartan tutkimisen ohessa, ja matkalaukusta on kaivettu spaaderoaski valmiiksi odottamaan matkan jatkumista. Illalla voisi katsoa vaikka matkatelevisiota, tai parhaassa tapauksessa jopa jotakin ohjelmaa sieltä!

Uusin DAF XF Super Space Cab -ohjaamo on tilavuudeltaan 12,6 m3, mikä tekee siitä valmistajan mukaan markkinoiden suurimman. XF Super Space Cab -ohjaamossa on jopa 2,23 metriä korkea seisomatila ja 925 litraa vetävät säilytystilat. Lisäksi siinä on kaksi suurta sänkyä, joista alempi on 80 cm leveä ja 2,20 metriä pitkä, ja siinä on vakiona paksu Xtra Comfort -patja. Muun muassa näillä eväillä lieneekin vaikutuksensa siihen, että puolet DAF XF -malleista tilataan Super Space Cab -ohjaamolla.

DAF 95:n SSC-hytti oli tilavuudeltaan kovaa luokkaa.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition on saatavilla 4×2 – ja 6×2 -vetoautomalleille sekä kaikissa pitkissä alustakokoonpanoissa. Voimanlähteeksi voi valita PACCAR MX-11 -moottorin, joka on teholtaan 330 kW / 450 hv, tai PACCAR MX-13 -moottorin, jonka teho on 355 kW / 480 hv tai 390 kW / 530 hv.

Tämän erikoisversion sisätilat ovat maakohtaiset, ja ne on luotu vastaamaan paikallisten asiakkaiden mieltymyksiä. Kaikissa Celebration Edition -malleissa on kuitenkin upeaksi luonnehdittu sisustus, kuten kaunis konjakinvärinen nahkaverhoilu. Sängyssä on vakiona 15 sentin paksuinen Xtra Comfort -patja. Lisäksi ajoneuvossa on vakiovarusteena DAFin TNR-navigointijärjestelmä, alan kattavimmaksi mainittu ilmastointijärjestelmä, jota voi käyttää takaseinästä, ja DAF:n erittäin tilavaksi mainostama jääkaappi.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition on nyt saatavilla kaikilta virallisilta DAF-jälleenmyyjiltä.