Romanialainen kuorma-autoja päällirakentava, busseja korittava sekä henkilö- ja pakettiautoja maahantuova, myyvä ja huoltava ATP Group on lanseerannut ATP Trucks -linjaston alla ensimmäisen tuotteensa, ATP Truston -kuorma-auton, jonka kerrotaan olevan 100% Romaniassa koottu kampe.

Aluksi Trustonia tarjotaan alustaksi maansiirto- ja betoniautoille, ja vaikka tekniset tiedot odottavat vielä tarkempaa julkistusta, on ainakin hytti ja moottori sekä mahdollisesti myös vaihteisto Romanian sijasta kiinalaisempaa alkuperää. Moottorin valmistajaksi mainitaan 430-hevosvoimainen Weichai-kiuas Euro 6 -luokituksella. Hytti näyttää puolestaan hyvin paljon Shacman X3000:n hytiltä, jota puolestaan tehdään Kiinassa MAN:in lisenssillä. Vaihdelaatikko on 16-nopeuksinen.

Kuljettajaa hemmotellaan mm. värillisellä kosketusnäytöllä, mediajärjestelmällä, automaatti-ilmastoinnilla ja niin edelleen, eli aivan nykyaikaisilla jäljillä ollaan. Toistaiseksi tuote tulee saataville vain Romanian markkinoilla, ja 85 000 euron hankintahinta kuorrutetaan kahden vuoden takuulla. Kymmenen autoa on jo valmistettu ja ainakin kolmesta on kätelty kaupat. Baia Maren kaupungissa sijaitsevan tehtaan kapasiteetin kerrotaan olevan 360 autoa vuodessa.