Uutta Actros-muotoilua nähdään lähiaikoina myös dieselmoottorisissa malleissa, kun eActrosista tuttu ilme tulee saataville Actros L -malliston ProCabin-versiona.

Mahtaako silmä olla jo tottunut Mercedes-Benzin sähköiseen kaukoliikenneautoon eActros 600:aan, vaikkei sellaista ole Suomessa vielä nähtykään? Toivottavasti, sillä aerodynamiikan ja miksei myös ennakkoluulottoman designin ehdoilla luotu ohjaamomuotoilu saapuu myös dieselmoottoristen Actrosien puolelle. Ei kuitenkaan koko mallistoa läpäisevänä, vaan Actros L -mallistoon ProCabin-nimen saaneena versiona, jossa on normaaliohjaamo 80 milliä pidempi keulaosa. 

Valmistajan mukaan ProCabin-ohjaamolla ja kolmannen sukupolven OM471-moottorilla (12,8 l) varustettu Actros L mahdollistaa suurimmillaan kolmen prosentin polttoainesäästön tavanomaiseen Actros L:ään nähden. Aerodynaamisen muotoilun lisäksi kokonaisuuteen luvataan paketoituvan niin mukavuutta muun muassa puheohjattavalla Multimedia Cockpit Interactive 2:lla sekä tuoreimmilla avustinjärjestelmillä (Active Brake Assist 6, Active Sideguard Assist 2 ja Active Drive Assist 3).

Uuden Actros L:n tilauskirja on auki ja tuotanto on käynnistymässä joulukuussa.