Uudet T-, T High-, C- ja K-sarjat esitellään nyt tehdastuotantoautoin virtuaalitapahtumassa 8. heinäkuuta 2021. Renault Trucksilta kerrotaan, että TCK Evolution -mallisto tuo merkittäviä parannuksia mm. tuottavuuteen sekä kuljettajan mukavuuteen ja turvallisuuteen.

Uudet mallit esiteltiin jo ensimmäistä kertaa keväällä 2021 täysin uudella tavalla Euro Trucks Simulator 2 -videopelissä, mutta autot olivat vielä digitaalisessa muodossa. Nyt puolestaan 8.7.2021 järjestettävässä verkkolive-tapahtumassa TCK Evolution -mallisto näytetään ensimmäistä kertaa tehdastuotantoautoina. Lähetyksiä voi seurata suorana 8. heinäkuuta 2021 kello 14.00 ja 20.00 Suomen aikaa osoitteessa: https://tckevolution.renault-trucks.com/en

Noin 20 minuuttia kestävän lähetyksen aikana pääsee tutustumaan uuteen Renault Trucks -mallistoon ja niihin liittyviin palveluihin. Esittelijöinä ovat mm. Renault Trucksin pääjohtaja Bruno Blin ja huoltopalvelujen johtaja Florence Simonet. Renault Trucksin suunnittelupäällikkö Paul Daintree esittelee ohjaamon tehdyt päivitykset sisältä ja ulkoa. Esitykset ovat englanniksi.

Tapahtuma ei vaadi ennakkorekisteröitymistä, mutta rekisteröityä voi samassa osoitteessa.

Renault Trucksin ja SCS Softwaren kansainvälisen Euro Truck Simulator 2-suunnittelukilpailun voittajan julkistetaan myös

Euro Truck Simulator 2 -pelissä järjestettiin kansainvälinen suunnittelukilpailu, jossa pelaajat pääsivät suunnittelemaan uuden T High -kuorma-auton. Viiden finalistin joukossa sosiaalisessa mediassa on voinut äänestää voittajaa. Finalistien suunnitelmat ovat osoitteessa:

https://tckevolution.renault-trucks.com/fr/vote-design-contest

Yleisöäänten voittaja paljastetaan tapahtuman lopussa 8.7. noin klo 20.30, jolloin Euro Truck Simulator 2 pelissä tehty suunnitelma nähdään oikeana tehdastuotettuna kuorma-autona.