Kuljetusalan messu- ja autonäyttelytapahtuma Power Truck Show järjestetään Alahärmässä PowerPark huvipuistossa 11.-12. elokuuta. Kuljetusalan suurtapahtumaan odotetaan yli 30 000 kävijää. Tapahtumassa on monipuolisesti ohjelmaa kuljetusalan ammattilaisille ja muuten autoista ja motoshowsta kiinnostuneille. 

Power Truck Shown luvataan lyövän tänä vuonna ennätyksiä monessa suhteessa. Kuljetusmessuilla on mukana erittäin kattava otos kuljetusalan toimijoita, kun lähes 160 näytteilleasettajaa esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan.  Autonäyttelyyn on ilmoittautunut ennätyksellinen määrä upeita luomuksia: paikalle on tulossa lähes 600 rekkaa, kuorma-autoa, veteraanikuorma-autoa sekä muita kevyitä hyötyajoneuvoja ja harrasteajoneuvoja. Autot suuntaavat torstaina kohti Härmää niin omia aikojaan kuin yhtenä saattueena kulkevassa rekkaconvoyssa. Tiellä liikkujien onkin syytä varautua siihen, että Pohjanmaan maanteillä on ruuhkaa torstaista lauantaihin.

Varsinaisen näyttelykaluston lisäksi tarjolla on muutakin ihmeteltävää. Pienoismallinäyttely on tänä vuonna suurempi kuin koskaan, kun mukana on yli 100 pienoismallia. Lisäksi tapahtumassa nähdään jo tuttuun tapaan myös RC-työkoneiden ja kuorma-autojen kenttä. Drifting Show järjestetään sekä perjantaina että lauantaina. Taitavaa autonkäsittelyä tulevat esittelemään alan kovimmat nimet, muun muassa Kaukonen66 sekä Black Smoke Racing. Lisää motorshowta tarjoilevat Sebastian Westbergin Freestyle Motocross Show ja Crazy Drivers Stunt Shown Vesa Kivimäki. Lisäksi Power Truck Showssa nähdään Tractor ja Truck Pullingin SM-osakilpailu.
Lapsiperheiden aika kuluu myös Ti-Ti Nalle -shown parissa.

Power Truck Show 2023 kunnioittaa viime vuonna menehtyneet Mikko Nukalan muistoa, joka oli yksi tapahtuman perustajista ja oli mukana tapahtuman järjestelyissä vielä viime vuonna.