Power Truck Show järjestetään Kauhavan Alahärmässä 12.-13.8.2022 nyt jo kahdeksattatoista kertaa. Mukana on myös tuttuun tapaan kuljetusnäyttely, johon on ilmoittautunut jo noin 150 näytteilleasettajaa.

Epävirallinen startti tapahtumalle on torstain rakentelupäivä ja rekkaconvoyn saapuminen Härmän PowerParkiin. Pisimmän matkan tapahtumaan tekee Paul Cecil Englannista, joka osallistui viime vuonna ensimmäistä kertaa Power Truck Shown autonäyttelyyn. Cecil oli heti kerrasta vaikuttunut tapahtumasta sekä upeasta näyttely-ympäristöstä. Autonäyttelyssä ovat mukana sulassa sovussa niin viimeisen päälle rakennetut ja maalatut autot kuin monipuolinen hyötyajoneuvotarjonta veteraaniautoista jenkkirekkoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Lisäksi mukana ovat pakettiautot, pick-upit, amerikanautot ja tuningautot. Pienoismallinäyttely löytyy tuttuun tapaan Palace-hallista lauantaina. Lauantai-illan valoshow päättää tapahtuman ja portit sulkeutuvat kello 23.00 taas vuodeksi.

Runsaasti ohjelmaa vaikka koko perheelle

Vuoden 2022 Power Truck Shown ohjelmalista on mittava. Kartingradalla pääsee seuraamaan huippuammattilaisten drifting showta katetuista katsomoista. Taitojaan tulevat esittelemään muun muassa Teemu Peltola sekä Eemeli Niemi-Korpi. Sebastian Westberg tulee tekemään huimia Freestyle Motocross näytöksiä. Optibeam Truck Pulling Areenalla ovat esittelemässä pullingvetoja muun muassa Härmän oma Team Hot Hunter ja Pitkämäen miehet sekä Team Herlevi ja Pekka Herlevi. Kalustoon pääsee tutustumaan vetojen välissä varikkoalueella. Muita voimia testataankin sitten Suomen Vahvin Mies ja Nainen kisan yhteydessä. Mika Törrö ja Laura Koskenniemi tulevat puolustamaan viimevuotisia mestaruuksiaan. 

Lapset viihtyvät Muumien kirjainarvoitusten parissa sekä taikuri Markku Anttilan showssa. U4-alueen ohjelmalavalla tunnelmaa ylläpitää Mika Peltoniemi Orchestra. Muutaman välivuoden jälkeen Miss Power Truck tekee paluun uudistettuna ja uusilla vetäjillä. RC-työkoneet työskentelevät ajajineen U3-alueella. Power Night tuo messupäivien iltoihin artisteja.