DAF julkaisee Ultimate-ja Ultimate+-paketit, jotka sisältävät vakiona useita ominaisuuksia CF- ja XV-malleihin. DAFilta kerrotaan, että auton tehokkuuden varmistamiseksi Ultimate-paketin tärkeimpiä ominaisuuksia on akun energianhallintajärjestelmä, joka valvoo akkujen kuntoa ja optimoi käyttöaikaa. Pakettiin kuuluu myös rengaspaineiden valvontajärjestelmä, joka valvoo rengaspainetta jatkuvasti, ja parantaa näin polttoainetehokkuutta. Ultimate-paketilla varustetuissa DAFin CF- ja XF-malleissa on myös ennakoiva vakionopeudensäädin, jonka äly pystyy suunnittelemaan ajoa kaksi kilometriä eteenpäin. Järjestelmän avulla voimansiirto voi hyödyntää kuorma-auton liike-energiaa mahdollisimman tehokkaasti ja lisätä polttoainesäästöjä valmistajan mukaan jopa 4 %.
Ultimate-paketissa on myös kokonaiskustannuksia pienentävät LED-ajo- ja -takavalot.

Ohjaamon puolella Ultimate-paketti sisältää DAFin varustelulistalta löytyvän parhaimman tason ilmastoinnin, jotta kuljettajan mukavuus paranee entisestään. Lisäksi vakiovarusteena on myös lisälaitteiden virtalähde, joka on suunniteltu erityisesti mikroaaltouunin käyttöön. 

Ultimate+-paketti sisältää lisäksi mm. DAF Connect -online-kalustonhallintajärjestelmän, joka antaa reaaliaikaisia tietoja kuorma-autosta, kuljettajasta ja ajoneuvon sijainnista. Järjestelmä parantaa valmistajan mukaan ajoneuvojen käytettävyyttä, pienentää kustannuksia ja tehostaa logistiikkaa. Ultimate+-paketti sisältää myös DAF MultiSupport Flex Care -korjaus- ja -huoltosopimuksen.

Ultimate- ja Ultimate+-paketit ovat tilattavissa lähes kaikkiin PACCAR MX-11- tai MX-13 -moottorilla varustettuihin DAF CF- ja XF -kuorma-autoihin.