Lappeenrannan Kuljetus Oy investoi THT New Cool -teknologiaa käyttäviin kylmäperävaunuihin, jotka viilentyvät ajaessaan ilman polttoaineita. Yritys kertoo tehneensä kylmän vihreitä päätöksiä ja panostaneensa hollantilaiseen THT New Cool -järjestelmään, joka ottaa käyttövoimansa perävaunun akselilta. VALX B.V:n kehittämä erikoisakseli tuottaa sähköenergiaa silloin, kun yhdistelmä hidastaa vauhtiaan, ja mitä enemmän hidastetaan esim. jarrutuksessa, järjestelmää tunnistaa tämän ja älyää kehittää enemmän energiaa. Tämä sähkö varastoidaan akkupakettiin, josta Carrier Vector -kylmäkone hyödyntää sitä.
THT on perustettu vuonna 2005, ja järjestelmää on kehitetty vuodesta 2010. Suomessa New Cool -kalustoa nähtiin ensimmäisen kerran käytössä kevättalvella 2019, kun Vähälä Yhtiöt otti käyttöönsä koko pohjoismaiden ensimmäisen tällä järjestelmällä varustetun thermokärryn.

Lappeenrannan Kuljetus Oy on 75 vuotta vanha perheyritys, jolla on noin 40 työntekijää. Elintarvikkeiden kuljetukseen erikoistuneen yrityksen koko kuljetuskalusto koostuu nykyvaatimuksen mukaisista lämpösäädellyistä ajoneuvoista, jotka kaikki ovat Euro6-päästöluokiteltuja. Lisäksi kuljettajien siirtymät ajetaan sähköautolla ja terminaalihallin energia tuotetaan aurinkoenergialla.