Arom-dekor Kemi Oy: stä tulee Nesteen uusi AdBlue-toimittaja Suomessa sekä säiliöautoilla että valmiiksi pakatuilla tuotteilla. 

Samat Nordic jatkaa edelleen bulkkitoimitusten päätoimittajana. Arom dekor Kemi Oy tulee bulkkitoimituksien lisäksi toimittamaan valmiiksi pakatut AdBlue-tuotteet erilaisissa pakkauksissa kuten 4 litran pussissa, 10 litran kanisterissa, 210 litran tynnyrissä sekä 1000 litran IBC konteissa. 

”Aloitimme toimintamme Suomessa hieman yli kaksi vuotta sitten, ja olemme sijoittaneet paljon resursseja AdBluen tuotantoon ja varastoomme Kouvolassa. Nyt näemme tuloksia työstämme, kun Neste valitsee Arom-dekor Kemin AdBluen toimittajaksi.Tämä kertoo selvästi, että olemme onnistuneet työssämme hyvin”, sanoo Dainius Pupinis, Arom-dekor Kemi OY:n pääjohtaja. 

“Näemme, että Suomen markkinoilla on meille selvä paikka ja tavoitteena on kasvaa ja nostaa markkinaosuuksiamme. Tämä koskee sekä AdBlueta että muita ajoneuvokemikaaleja, joita markkinoimme omalla AdProLine-tuotemerkillä. Tällä alueella meillä on kattava tuotevalikoima jäähdytinnesteitä, rasvanpoistoaineita ja pesunesteitä erilaisiin pesutarpeisiin. Arom-dekor Kemi on äskettäin kehittänyt uuden laajan tuotevalikoiman, joka on keskittynyt erikoisesti automaattisiin pesujärjestelmiin, jolla on ollut kysyntää pitkään”, Dainius päättää.