Nokian E-Truck -kuorma-autonrenkaiden valikoima pyrkii valmistajansa mukaan tarjoamaan tasapainoa taloudellisten ja huolettomien kilometrien sekä erinomaisten joka sään ominaisuuksien välillä. Viimeisin lisäys tuotesarjaan pitää sisällään keskikokoisille kuorma-autoille sopivia rengaskokoja. Uusi 19.5”-koko täydentää valikoiman, ja sen myötä myös 12–16-tonniset keskikoon jakeluautot voidaan rengastaa E-Truck-sarjan kumeilla.

“Suuremmista Nokian E-Truck -sarjan renkaista jo löytyykin jämeriä, vaikuttavan käyttöiän tarjoavia pintakuvioita”, kertoo tuotepäällikkö Teppo Siltanen Nokian Renkailta. “Uusia 19.5-kokoja suunnitellessamme kehitimme niitä edelleen ja yhdistimme viimeisimmän pintakuviomuotoilun hiertävää kulutusta kestävään erikoiskumiseokseen.”

Uudet Nokian E-Truck Steer 19.5 sekä Nokian E-Truck Drive 19.5 -kuorma-autonrenkaat on suunniteltu erityisesti paikalliskuljetuksiin ja kaupunkien kaduille. Ne täydentävät Nokian E-Truck -rengassarjaa, johon kuuluu nyt kokoja raskaiden kuorma-autojen renkaista pienempien hyötyajoneuvojen kokoihin.

“Yhdessä aiemmin tänä vuonna julkistettujen 17.5-kokoisten kuorma-autonrenkaiden kanssa voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa kattavalla rengasvalikoimalla”, sanoo Teppo Siltanen. ”Nyt koko kaluston alla voi pyöriä yhtä hyvät käyttöominaisuudet tarjoavat renkaat.”
E-Truck on valmistajansa mukaan kehitetty luotettavaksi jokasään renkaaksi.
“Meillä on pitkät perinteet hyvien talviominaisuuksien saavuttamisesta uhraamatta käyttöikää tai täsmällistä ajettavuutta”, kertoo Teppo Siltanen. ”Kaikissa Nokian E-Truck -sarjan renkaissa on 3PMSF-merkintä, jolloin talvikeli ei hidasta menoa.”

Nokian E-Truck Steer 19.5 on etuakselin rengas keskikokoisiin jakeluautoihin.
Valmistaja kuvailee etusen pintakuviota vankaksi ja kulumismuotoa tasaiseksi. Erityisten polveilevien ja leveiden urien kerrotaan estävän tehokkaasti kivien takertumista.
Nokian E-Truck Drive 19.5 -rengas on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön vaativassa kaupunki- ja paikallisliikenteessä. Jotta pito pysyisi hyvänä ja ajettavuus varmana kaikissa olosuhteissa, kuuluu renkaan ominaisuuksiin erikoiskumiseoksesta valmistettu tiheä palakuviointi sekä keskeltä avoin pintakuvio puoliavoimella olkapäärakenteella. Optimoitu pintakuvion porrastus tarjoaa vakaan kulun ja mukavan, turvallisen ajettavuuden.