Volvo Truck Center Idän myyntialueella uutena Volvo kuorma-automyyjänä on aloittanut Mika Vainikainen. Samalla Kuopion, Joensuun ja Iisalmen myyntialuetta muokataan kesäkuun alusta alkaen. Kesäkuun alusta alkaen Kuopion alueen Volvo Trucks -asiakkaita palvelee Reijo Holopainen sekä Mika Vainikainen. Holopainen jatkaa Joensuun kuorma-automyyjänä ja Mika Vainikainen vastaa jatkossa Iisalmen alueen Volvo-asiakkuuksista.

Kuopiossa Mika Vainikainen aloitti Volvo Truck Center Kuopion uutena kuorma-automyyjänä 27.5.2019. Vainikaisella on aiempaa kokemusta kuorma-autoista niin ratin takaa, kuin kuorma-automyyjänkin tehtävissä.

”Mikalla on hyvä tuntemus alueen asiakkaista ja kokemusta eri kuljetusaloilta. Näistä on hyötyä tulevassa työssä”, Volvo Truck Center Idän aluejohtaja Kalle Hakala kertoo.

Kesäkuun alusta alkaen Kuopion, Joensuun ja Iisalmen myyntialueisiin tehtiin muutoksia niin, että Kuopion alueen asiakkaita palvelee sekä Mika Vainikainen että Reijo Holopainen, Joensuun myyntialueen kuorma-autokaupoista vastaa tulevaisuudessakin Reijo Holopainen ja Iisalmen alueesta vastaa jatkossa uutena volvolaisena aloittanut Mika Vainikainen.

”Kuopion, Joensuun ja Iisalmen myyntialueilla Volvo on menestynyt erittäin hyvin. Volvo on ollut alueen selkeä markkinajohtaja raskaissa kuorma-autoissa. Uuden myyjän nimeämisen myötä päätimme jakaa aluetta maantieteellisesti uudella tavalla. Tällä halutaan turvata hyvä ja laadukas asiakaskokemus ja säilyttää Volvon vahva markkina-asema alueella tulevaisuudessakin”, aluemuutoksen taustoista kertoo aluemyyntipäällikkö Pasi Ojakangas.