Matalaprofiilisista 60-sarjan kuorma-autonrenkaista on tullut suosittuja matalarunkoisissa, suurikapasiteettisia puoliperävaunuja vetävissä ajoneuvoyhdistelmissä. Tätä kehitystä seuraillen myös Nokian Hakka Truck Drive- ja Nokian Hakka Truck Steer -renkaiden kokovalikoima laajenee uuteen 60-sarjaan vuoden 2019 lopussa.

Nokian Hakka Truck -tuoteperhe on ympärivuotiseen keskipitkän ja pitkän matkan ajoon optimoitu sarja kuorma- ja linja-auton renkaita. Tämä 3PMSF-merkintää kantava valikoima soveltuu valmistajansa mukaan erinomaisesti kaikenlaisille keskieurooppalaisille tienpinnoille vaihtelevissa sääolosuhteissa.

“Nokian Hakka Truck -renkaiden ominaisuudet ovat hyvin tasapainossa”, kertoo tuotepäällikkö Teppo Siltanen Nokian Renkailta. ”Mukava kyyti ja tarkka ohjaustuntuma, hyvä pito kaikissa oloissa ja erinomainen kilometritulos tasaisen kulumismuodon ansiosta – kaikki löytyy.”

Nokian Hakka Truck -renkaiden silmiinpistävimpiä piirteitä ovat avoin kuviomuoto ja syvä lamellointi. Valmistaja kertoo, että niiden ansiosta pito säilyy myös renkaan kuluessa. 

”Pitkä käyttöikä merkitsee taloudellisempaa ja ympäristöystävällisempää elinkaarta”, Siltanen sanoo. ”Lisäksi renkaan matala vierintävastus tarkoittaa parempaa polttoainetaloutta ja alhaisempaa melutasoa.”

Uudet 60-sarjan koot

Vuoden 2019 lopusta alkaen Nokian Hakka Truck -tuoteperhettä on saatavilla ohjaus- ja vetorenkaina matalaprofiilisessa 60-sarjan koossa. Ohjausakselille tarkoitettu uusi Nokian Hakka Truck Steer -koko on 315/60R22.5. Vetoakselille tarjolla on Nokian Hakka Truck Drive, jonka uudet koot ovat 315/60R22.5 ja 295/60R22.5.

“Matalarunkoisten rekkojen ja suuren kapasiteetin puoliperävaunujen myötä matalaprofiilisille renkaille on kasvava tarve”, Teppo Siltanen sanoo. ”Laadukkaat renkaat tuovat mielenrauhaa niin kuljettajalle kuin koko yrityksellekin.”