Epävirallinen aloitus Power Truck Show -tapahtumalle on torstaina 12.8.2021, kun rekkaconvoy saattueineen suuntaa kohti Härmää. Tietenkin myös muualla Suomessa torstaina tiellä liikkuu runsaasti näyttävää kalustoa, kun PTS-väki suuntaa kohteeseensa.

Perinteinen PTS-rekkaconvoy liikuttaa tällä kertaa arviolta 40 autoa kohti Härmää. Yleisö ja rekkaspottaajat saavat tien päällä pientä esimakua siitä mitä näyttelyssä on mukana tarjolla.

Muun muassa Englannista, Hollannista ja Sveitsistä näyttelyyn tulevat osallistujat saapuvat varhain torstaiaamuna Helsinkiin Vuosaaren satamaan. Norjan, Ruotsin ja Tanskan autot saapuvat Naantalin satamaan. Kaukaisimmat tulijat ovat tänä vuonna Englannista, jotka ovat Coles & Sons ja BH Cecil & Sons. Näille ryhmille kertyy matkaa noin 3 300 kilometriä Härmään. Sveitsistä on myös tulossa useampi auto, joista yksi on ensimmäistä kertaa Power Truck Show’hun tulevan voWa Transporten ”Purple Rain” -teeman mukaan maalattu auto.

Koko komeudessaan convoy on nähtävillä ensimmäisenä Lempäälän Teboil Pirkanhovissa. Sieltä matka jatkuu pitkänä letkana kohti Härmää. Hinausautot K. Sulinko pitää remmiä kasassa pilottiauton saattelemana Lempäälästä lähtien, ja se johdattaa letkaa koko loppumatkan Härmään. Viimeinen pysähdys on Jalasjärvellä Jalastuulessa, jossa convoy kerätään vielä kerran kasaan ja kulkue lähtee loppuetapille kohti Härmää. Niin satamissa kuin pysähdyspaikoilla yleisö voi käydä ihastelemassa tapahtumaan saapuvia rekkoja. 

Lisätietoja aikatauluista

Vuosaaren satamaan saapuu torstaiaamuna 12.8.2021 kello 9.00 autonäyttelyyn osallistuvia kuorma-autoja. Vuosaaren satamaan saapuneet autot lähtevät ajamaan kohti Lempäälän Pirkanhovia noin kello 9.30. 

Ruotsista saapuvat näyttelyautot lähtevät Naantalin satamasta torstaiaamuna 12.8.2021 noin kello 9.00 ajamaan kohti Lempäälän Pirkanhovia. Ruotsin laivalla tulee autoja Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Kahdesta suunnasta tulevat rekkasaattueet kohtaavat toisensa Lempäälän Pirkanhovissa (Teboil) noin kello 11.30. Pirkanhovissa pidetään pieni tauko, josta matka jatkuu noin kello 12.00 entistä isompana saattueena kohti Jalasjärveä.

Rekkaconvoy kerätään vielä kerran kasaan Jalasjärvellä Neste Jalastuulessa noin kello 14.30-15.00, jossa autoilijat pitävät noin puolen tunnin ruokatauon. Sen jälkeen rekkaconvoy lähtee kohti Härmää ja Power Truck Show’ta.

Kiho ja Sulinko yhteistyössä pitävät reaaliaikaista seurantaa päällä, josta pääset seuraamaan kulkueen etenemistä reaaliaikaisesti. Linkki tähän tarjoillaan myöhemmin.

Aikataulut ovat liukuvia ja niistä tiedotetaan myös Power Truck Show – Official -Facebook-sivuilla.