Kiitosimeon Oy ja Truck-Oil Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla koko Truck-Oil Oy:n liiketoiminta siirtyy Kiitosimeon Oy:lle 1.10.2020 alkaen. 

Truck-Oil on paimiolainen perheyritys, joka kuljettaa 14:llä ajoneuvoyhdistelmällä kevytöljytuotteita Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueilla. Truck-Oilin liiketoiminnan vuosiliikevaihto on noin 3,5 miljoonaa euroa, mikä nostaa Simeon-konsernin vuosittaisen liikevaihdon reilusti yli 70 miljoonan euron. 

”Truck-Oilin maantieteellinen toiminta-alue täydentää hyvin Simeonin jakelualueita. Sopimus myös avittaa Simeonin tavoitteita laajentua nestemäisten tuotteiden kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tuottajana”, sanoo Kiitosimeonin toimitusjohtaja Pontus Stenberg

Erkki Säteri aloitti Teboilin kuljetukset jo vuonna 1962 yhdellä säiliöautolla. Itse Truck-Oil perustettiin vuonna 1992 ja yritystä on laajennettu tasaisesti yritysostoilla 2000-luvulla. 

”Perinteikkään perheyhtiömme liiketoiminnasta luopuminen oli vaikea päätös, mutta toisen samanlaisia arvoja vaalivan yrityksen löytyminen helpotti päätöstä. Tieto perheyhtiömme palveluperinteen jatkumisesta osana Simeonia mahdollisti tämän päätöksen”, sanoo Truck-Oilin toimitusjohtaja Untamo Säteri