Riihimäkeläinen Tarkkalan Kuljetus Oy on ostanut Järveläläisen Kuljetusliike K. Ingman Oy:n. Yrityskaupan myötä Tarkkalan Kuljetus kertoo palvelevansa asiakkaita entistä paremmin ja laajemmin. Yrityskaupan taustalla kerrotaan olevan synergiaetuja – suurempi yritys pystyy vastaamaan paremmin logistiikka-alan tiukkaan kilpailuun. Pidemmällä aikavälillä myös kustannustehokkuus paranee ja muutoksiin pystytään reagoimaan nopeammin, kun kalustoa ja työntekijöitä on enemmän, Tarkkalan Kuljetuksessa uskotaan.

Esimerkkinä laajentuvasta toiminnasta on se, että samanaikaiset usean kuljetuksen kokonaisuudet hoituvat jatkossa entistäkin täsmällisemmin. Tämä kaikki näkyy asiakkaille parempana ja joustavampana palveluna.

Tarkkalan Kuljetuksesta kerrotaan, että asiakkaita palvellaan jatkossakin yhteisen Tarkkala-brändin alla, jonka eteen yritys on tehnyt töitä jo kolmen sukupolven ajan perheyrityksen vahvoilla arvoilla. Tarkkalan brändiä ja viestintää onkin kehitetty aktiivisesti viime vuosina. Tämä on näkynyt mm. kalustossa, verkkosivustolla ja sosiaalisessa mediassa. Aktiivisen viestinnän kerrotaan mahdollistaneen hyviä rekrytointeja ja yrityksen kehittymistä tulevaisuutta ajatellen.

Tarkkala kertoo olevansa vakaa, vastuullinen ja tulevaisuuteen suuntautunut perheyritys, joka arvostaa ja vaalii suomalaista osaamista, ja etenee asioissa ihminen edellä. Työpaikalla pyritään myös pitämään reilu meininki, sillä työntekijöiden viihtyvyyden kerrotaan olevan tärkeää. Johtamista ohjaavat Tarkkalan arvot ja lähellä liiketoimintaa olevien omistajien läsnäolo helpottaa päivittäistä tekemistä. Yrityskaupan jälkeen toimitaan Tarkkalan brändin alla ja siihen siirrytään asteittain kaluston ja muiden materiaalien suhteen.

Kuljetusliike K. Ingman Oy:n omistaja Kimmo Ingman ja henkilökunta kiittävät vanhoja asiakkaita pitkästä yhteistyöstä. He toivovat uusille omistajille menestystä alkavalle taipaleelle ja ajosuoritteiden täsmällisen tarkkaa hoitamista jatkossakin.