Scania lisää DC07-moottorin myös L-sarjan moottorivalikoimaan. Tämä nostaa kuormankantokykyä noin 360 kilolla. Moottoria saa kolmella eri tehovaihtoehdolla: 220, 250 ja 280 hv. 

Scania DC07 esiteltiin vuonna 2017, ja sitä sai ensin Scanian P-sarjan ohjaamoiden yhteydessä. Se on kevytrakenteinen, vankka ja nykyaikainen kuusisylinterinen rivimoottori, jonka iskutilavuus on 6,7 litraa. Sen tehokkaimmassa 280 hevosvoiman versiossa on jopa 1 200 Nm:n vääntömomentti jo 1 050 kierroksella minuutissa. Siinä on Scanian itse suunnittelema, SCR-tekniikkaa hyödyntävä pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä, ja se voidaan varustaa useilla erityyppisillä voiman ulosotoilla. Moottorilla on mahdollisuus toimia suoraan täysin HVO:lla tai FAMElla, mikä vähentää hiilidioksidipäästöjä Scanian mukaan jopa 90 prosenttia.

DC07:n lisääminen erityisesti kaupunkiolosuhteissa käytettävään L-sarjaan oli odotettu liike Scanialta. ”Aluksi keskityimme hieman raskaampien käyttökohteiden vaatimuksiin ja annoimme L-sarjan kuorma-autoille viisisylinterisen, 9-litraisen rivimoottorin”, sanoo Scania Trucksin tuotepäällikkö Stefan Lindholm. ”Teimme kuitenkin heti havainnon, joka myöhemmin vahvistui. Kysyntää on myös ratkaisuille, jotka perustuvat kevyempään ja joustavampaan 7-litraiseen moottoriin.”