Latvialainen Girteka Logistics on jälleen laittanut autohankintaa vireille, tällä kertaa 2 000 uuden Volvo FH:n myötä. Girtekalta kommentoidaan, että vaakakupissa painoivat turvallisuus, entisestään parantunut kuljettajan työmukavuus ja alentunut polttoainekulu. Suuri osa Girteka Logisticsin tilaamista autoista tulee olemaan juuri Volvo FH I-Save -ominaisuudella varustettuja.

Liettualainen Girteka Logistics työllistää 15 000 kuorma-auton kuljettajaa ja ajaa kaukokuljetuksia 8 000 kuorma-auton voimin Euroopassa ja Venäjällä. Autohankinnoissa Girteka on tehnyt pitkään yhteistyötä Volvo Trucksin kanssa, ja edellinen suurempi erä oli vuonna 2019 solmittu 1 800 FH:n hankinta.

Girteka Logistics on perinteisesti rahoittanut suurimman osan Volvo-kuorma-autoistaan käyttämällä Volvo Financial Services -rahoituspalvelua. Suurin osa myös uusista 2 000 kuorma-autosta rahoitetaan tällä mallilla

Volvon uuden kuorma-automalliston tuotanto alkaa maaliskuussa 2021. Girteka Logisticsin uudet kuorma-autot toimitetaan kuluvan vuoden aikana.