DAF XF on saanut vuoden kuorma-auton palkinnon arvostetussa Motor Transport Awards -kilpailussa Isossa-Britanniassa jo toista vuotta peräjälkeen. Voitto on XF-sarjan kolmas viidessä vuodessa, ja se edustaa DAF:n vuoden 19:ttä kalustokuorma-autojen sarjan palkintoa sen jälkeen, kun ensimmäiset Motor Transport Awards -palkinnot jaettiin vuonna 1986.

Vuoden kalustokuorma-auton eli Fleet Truck of the Year -palkinnon valitsee raati, joka koostuu vaikutusvaltaisista kuljetusalan toimijoista. Palkinto lukeutuu Ison-Britannian kuljetusalan tärkeimpiin. DAF XF sai kiitosta erinomaisesta hinta–laatu-suhteesta, parhaasta mahdollisesta tuesta sekä houkuttelevuudesta kuljettajalle. Muista ominaisuuksista mainittiin erinomainen polttoainetehokkuus, osien hyvä saatavuus ja alhaiset huoltokustannukset.

”Palkinto korostaa entisestään sitä, minkä jo tiesimme: XF on paras valinta kaikille kuljetusalan toimijoille, jotka etsivät markkinoiden parasta kuorma-autoa pitkien matkojen ja raskaiden kuormien kuljetuksen”, toteaa Richard Zink, DAF Trucksin markkinointi- ja myyntipäällikkö ja johtoryhmän jäsen. ”Lippulaivahankkeessamme on kaikki mahdollinen joka yrityksen tarpeisiin – luotettavuus, tehokkuus, houkuttelevuus kuljettajalle – sekä kuorma-autoalan kattavin ja paras jälleenmyyjäverkosto ja myynnin jälkeisten palvelujen ohjelma.”