Lauantaina 12. marraskuuta klo 10-14 Vantaan Volvo Truck Centerillä järjestetään koko perheelle soveltuva avoimien ovien päivä. Tapahtumassa pääsee myös tutustumaan mekaanikon työhön sekä eri urapolkuihin Volvolla.

Korjaamokierroksella tarjoutuu mahdollisuus tutustua Euroopan suurimman Volvo Truck Centerin tiloihin. Ohjelmassa on työnäytöksiä ja korjaamokierrokset järjestetään tunnin välein alkaen klo 10.30. Komponenttien tunnistuskilpailussa luvataan olevan hyvät palkinnot ja paikan päällä voi tutustua uuteen Volvo- ja Renault Trucks -kuljetuskalustoon. Tapahtumassa Volvo Truck Centerin henkilökunta on paikalla kertomassa työstään ja HR-tiimi eri urapoluista Volvo Group -konsernissa. Paikan päälle voi tulla koko perheen voimin, sillä lapsille järjestetään mm. ”Pysähdy Katso Vilkuta” -liikenneturvallisuusinfo, ja muuta ohjelmaa. Tarjolla on kahvia, mehua ja hot dog-buffet.

Töihin Volvo Truck Centerille 

Autokannan kasvaessa Volvo Truck Centereille ympäri maan haetaan uusia mekaanikoita. Avoimien ovien päivässä on mahdollisuus tutustua mekaanikon työhön sekä Volvo Finlandiin työnantajana. Volvo Finland Ab:n rekrytiimi on koko päivän paikalla kertomassa lisää Volvo Truck Centeristä työpaikkana sekä Volvo-urapolusta. Paikalla voi myös jututtaa henkilökuntaa kokemuksista Volvo Group -konsernissa työskentelemisestä.

Tapahtumasivut: www.volvotruckcenter.fi/tapahtumat

Edellinen artikkeliPoliisi pyytää rekan kuljettajalta yhteydenottoa kuolonkolarin selvittämiseksi – ei epäillä rikoksesta
Seuraava artikkeliNimityksiä MAN Truck&Bus Finlandissa