Avainsanalla "Volvo Trucks" merkityt artikkelit

Tukkilaiset liikkeellä

Tukkilaiset liikkeellä Kisa puunkuormaajamestaruudesta on käynnissä 31. kertaa. Perinteiden rinnalla uutta on Volvo Trucks kilpailun yhtenä pääjärjestäjistä.

Volvo esittelee I-Shift -vaihteiston vetokykyä hurjalla kuormalla

Volvo esittelee I-Shift -vaihteiston vetokykyä hurjalla kuormalla 750 tonnia. Hirmuinen määrä tavaraa, 40 kontillista Volvon varaosia 20 perävaunussa. Saako Volvo FH16 tämän letkan liikkeelle ja sadan metrin päähän? Ratin takana on Maailman vahvin mies -kilpailun voittaja Magnus Samuelsson.

Kauan odotettu ryömintävaihde Volvon I-Shift-vaihteistoon

Kauan odotettu ryömintävaihde Volvon I-Shift-vaihteistoon Volvo Trucks tuo tarjolle uuden version automatisoidusta I-Shift -vaihteistostaan. I-Shiftissä on jatkossa myös ryömintävaihde, jonka avulla liikkeellelähdöt ovat sujuvampia kuin tähän asti. Riippuen vaihteistoratkaisusta, ryömintävaihteita on tarjolla yksi tai kaksi.

Puunkuormaajamestaria haetaan taas keväällä

Puunkuormaajamestaria haetaan taas keväällä Perinteiseksi muodostunut vuotuinen puunkuormauskiertue järjestetään 18.4 alkaen. Alkukilpailujen jälkeen viisi lääninmestaria ja seitsemän nopeinta haastajaa kisaavat Suomen Puunkuormaajamestarin tittelistä 2.9. kello 15 FinnMETKO 2016 -näyttelyn yhteydessä Jämsässä.

Volvo analysoi renkaiden kulumista

Volvo analysoi renkaiden kulumista Turun Volvo Truck Centeriin on avattu uusi renkaiden analysointipalvelu, jonka avulla voidaan seurata kulumisen ja rengaspaineiden lisäksi akseliston suuntausta ja mahdollisia väljyyksiä.

Volvon uusi Live Test: Nelivuotias, kauko-ohjain ja Volvo FMX

Volvon uusi Live Test: Nelivuotias, kauko-ohjain ja Volvo FMX Volvo Trucksin uusi Live Test -sarjan video on nyt nähtävissä: nelivuotias Sophie ohjaa 18-tonnista FMX-kuorma-autoa ympäri testirataa kauko-ohjaimen avulla.

Volvo vihjailee uudesta Live Test -mainosvideosta

Volvo vihjailee uudesta Live Test -mainosvideosta Viime vuosina Volvo Trucks on julkaissut varsin taitavasti tehtyjä mainosvideoita. Uusi, seitsemäs ”Live Test” -video on vuorossa 3. joulukuuta, ja Volvo rummuttaa sitä tällä mystisellä teaser-videolla.

Volvo Trucksilta teliakselin nostotoiminto

Volvo Trucksilta teliakselin nostotoiminto Volvo Trucksin uusi teliakselin nostotoiminto on suunniteltu kuljetuksiin, joissa toiseen suuntaan ajetaan usein ilman kuormaa. Nostotoiminnolla toinen vetävä akseli voidaan kytkeä irti ja pyörät nostaa irti tien pinnasta, ajettaessa ilman kuormaa.

Uusi Volvo Group Truck Center rakentuu Vantaalle

Uusi Volvo Group Truck Center rakentuu Vantaalle Uusi Volvo Group Truck Center tulee sijaitsemaan Suomen laajimmalla logistiikka-alueella Vantaan Viinikkalassa, kehäkolmosen varrella. Toimipisteen peruskivi muurattiin 3. kesäkuuta.

Keskon ekorekka tehostaa elintarvikekuljetuksia

Keskon ekorekka tehostaa elintarvikekuljetuksia Kesko ottaa 34-metrisen, 90-tonnisen ”Ekorekan” käyttöön kokeiluluontoisessa käytössä. Sillä on mahdollista kuljettaa jopa kaksinkertainen tavaramäärä normaaliin nähden, mikä tehostaa päivittäistavaroiden lämpötilasäädeltyjä kuljetuksia.

Volvo FL – nyt myös nelivetoisena

Volvo FL – nyt myös nelivetoisena Volvon uudesta FL-mallista voi tilata myös nelivetoisen version. 4×4-versio on suunnattu esimerkiksi erikois-tai monikäyttöajoneuvoksi tai huoltoajoneuvoksi soramontuille ja rakennustyömaille, kertoo valmistaja.

Pienempi moottori tuo lisää hyötykuormaa Volvo FL:ään

Pienempi moottori tuo lisää hyötykuormaa Volvo FL:ään Volvon viisilitrainen, Euro 6-normit täyttävä nelisylinterinen moottori on jatkossa tarjolla myös 14 ja 16 tonnin kuorma-autoille.

Volvon testiauto tarkkailee ympäristöään

Volvon testiauto tarkkailee ympäristöään Esimerkiksi kaupunkialueella sattuvien vaaratilanteiden estämiseksi Volvo Trucks on suunnitellut ympäristöään skannaavan tietokoneavusteisen kuorma-auton, joka on tällä hetkellä testauksessa.

Volvolla punaiselle matolle

Volvolla punaiselle matolle Volvon mainosvideot ovat viime aikoina saavuttaneet jos jonkin verran huomiota maailmalla. Nyt stunttivideoista on siirrytty ainakin hetkeksi piilokameran maailmaan, ylellisellä kasinolla.

Volvo Trucksilta uusi kaasukäyttöinen kuorma-auto

Volvo Trucksilta uusi kaasukäyttöinen kuorma-auto Volvo Trucks tuo Euroopan markkinoille uuden, täysin metaanikaasulla toimivan Volvo FE-malliversion, FE CNG:n.

Volvo Trucks tuo tarjolle kaksoiskytkinvaihteiston

Volvo Trucks tuo tarjolle kaksoiskytkinvaihteiston Volvon uusi I-Shift DC on markkinoiden ensimmäinen raskaisiin ajoneuvoihin suunniteltu kaksoiskytkinvaihteisto.

750-hevosvoimainen Volvo FH16 – maailman voimakkain

750-hevosvoimainen Volvo FH16 – maailman voimakkain 750 hevosvoimaa ja 3550 newtonmetrin vääntömomentti tekevät Volvo FH16:sta maailman voimakkaimman kuorma-auton. Ensimmäiset autot tullaan toimittamaan asiakkaille kesäkuun alussa.

Kuka kuluttaa vähiten? Volvon Drivers’ Fuel Challenge alkaa

Kuka kuluttaa vähiten? Volvon Drivers' Fuel Challenge alkaa Volvo Trucks järjestää taloudellisuuskilpailun, jossa ennalta määritelty reitti pyritään ajamaan mahdollisimman taloudellisesti. Kilpailu on avoin kaikille ammattikuljettajille, ja alle annetaan lainaan uusi Volvo FH.

Volvon suuri koeajokiertue alkaa maaliskuussa

Volvon suuri koeajokiertue alkaa maaliskuussa Volvo Trucks esittelee koko uuden mallistonsa kevään aikana järjestettävällä koeajokiertueella, joka vierailee jokaikisellä Volvon jälleenmyyjäpisteellä Suomessa, kaikkiaan 31 paikkakunnalla.

Volvon Van Damme -video Louvren museoon

Volvon Van Damme -video Louvren museoon Volvo Trucksin huippumenestynyt The Epic Split -mainosvideo, jota tähdittää toimintasankari Jean Claude Van Damme, on nyt nähtävillä myös kuuluisassa Louvren taidemuseossa Pariisissa.
Sivu 1/41234
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo Moisio