Avainsanalla "volvo" merkityt artikkelit

Volvo F12 ´85 & FH500 ´13 – Sukupolvet kohtaavat

Volvo F12 ´85 & FH500 ´13 – Sukupolvet kohtaavat Volvon raskas mallisto on pysynyt kuorma-autojen myyntitilastojen terävimmässä kärjessä vuosikymmeniä. Kuinka Volvo on muuttunut vuosien mittaan kuljettajan näkökulmasta? Nyt siitä on hyvä tilaisuus ottaa selvää.

Volvo FH 500 6×2 Dual Clutch – Helpommin ja pienemmällä

Volvo FH 500 6x2 Dual Clutch – Helpommin ja pienemmällä Volvon I-Shift DC -kaksoiskytkinvaihteisto ja I-See -vakionopeudensäädin ovat miellyttävä yhdistelmä.

Volvo esittelee I-Shift -vaihteiston vetokykyä hurjalla kuormalla

Volvo esittelee I-Shift -vaihteiston vetokykyä hurjalla kuormalla 750 tonnia. Hirmuinen määrä tavaraa, 40 kontillista Volvon varaosia 20 perävaunussa. Saako Volvo FH16 tämän letkan liikkeelle ja sadan metrin päähän? Ratin takana on Maailman vahvin mies -kilpailun voittaja Magnus Samuelsson.

Kauan odotettu ryömintävaihde Volvon I-Shift-vaihteistoon

Kauan odotettu ryömintävaihde Volvon I-Shift-vaihteistoon Volvo Trucks tuo tarjolle uuden version automatisoidusta I-Shift -vaihteistostaan. I-Shiftissä on jatkossa myös ryömintävaihde, jonka avulla liikkeellelähdöt ovat sujuvampia kuin tähän asti. Riippuen vaihteistoratkaisusta, ryömintävaihteita on tarjolla yksi tai kaksi.

Kaksoiskytkinvaihteisto energiahakkeenajossa – Tasaista vetoa

Kaksoiskytkinvaihteisto energiahakkeenajossa – Tasaista vetoa Rissasten kaksoiskytkinvaihteistolla varustettu Volvo operoi energiahakkeen ajossa Pohjois-Savossa.

Volvo analysoi renkaiden kulumista

Volvo analysoi renkaiden kulumista Turun Volvo Truck Centeriin on avattu uusi renkaiden analysointipalvelu, jonka avulla voidaan seurata kulumisen ja rengaspaineiden lisäksi akseliston suuntausta ja mahdollisia väljyyksiä.

Volvon uusi Live Test: Nelivuotias, kauko-ohjain ja Volvo FMX

Volvon uusi Live Test: Nelivuotias, kauko-ohjain ja Volvo FMX Volvo Trucksin uusi Live Test -sarjan video on nyt nähtävissä: nelivuotias Sophie ohjaa 18-tonnista FMX-kuorma-autoa ympäri testirataa kauko-ohjaimen avulla.

Volvo vihjailee uudesta Live Test -mainosvideosta

Volvo vihjailee uudesta Live Test -mainosvideosta Viime vuosina Volvo Trucks on julkaissut varsin taitavasti tehtyjä mainosvideoita. Uusi, seitsemäs ”Live Test” -video on vuorossa 3. joulukuuta, ja Volvo rummuttaa sitä tällä mystisellä teaser-videolla.

Volvo Trucksilta teliakselin nostotoiminto

Volvo Trucksilta teliakselin nostotoiminto Volvo Trucksin uusi teliakselin nostotoiminto on suunniteltu kuljetuksiin, joissa toiseen suuntaan ajetaan usein ilman kuormaa. Nostotoiminnolla toinen vetävä akseli voidaan kytkeä irti ja pyörät nostaa irti tien pinnasta, ajettaessa ilman kuormaa.

Etuveto elämää helpottamassa

Etuveto elämää helpottamassa Michael Sjölund pyrki täydellisyyteen uuden puutavaraauton varusteiden valinnassa.

Volvo FM460 Kuljetus M. Holmström Oy – Matala ja maidonvalkoinen

Volvo FM460 Kuljetus M. Holmström Oy – Matala ja maidonvalkoinen Porvoon suunnalla maitotuotteet kyyditään maidonvalkoisella Volvolla.

Kylähullun päähänpisto – Volvo FH16 vm.2000

Kylähullun päähänpisto – Volvo FH16 vm.2000 15-vuotias Volvo FH16 elämänsä kunnossa.

Uusi Volvo Group Truck Center rakentuu Vantaalle

Uusi Volvo Group Truck Center rakentuu Vantaalle Uusi Volvo Group Truck Center tulee sijaitsemaan Suomen laajimmalla logistiikka-alueella Vantaan Viinikkalassa, kehäkolmosen varrella. Toimipisteen peruskivi muurattiin 3. kesäkuuta.

Volvo FM 500 8×4 – Ritiläauto

Volvo FM 500 8x4 – Ritiläauto Volvo FM 500 -ritiläauto on harkitusti hiottu kompromissi.

Muistojen herättäjä

Muistojen herättäjä Lukijamme Marko Sundström on mallinrakentaja, jonka työtahtia ja lopputuloksia voi vain ihailla. Tällä kertaa pajalta on valmistunut Volvo F12 –puutavarayhdistelmä, jonka ulkoasu kertoo tehdyistä työtunneista.

Kuljetus L & J Tuominen – Puuta piipun ympäriltä

Kuljetus L & J Tuominen – Puuta piipun ympäriltä Tuomisen Volvolla hoidetaan koko Herralan Sahan raakapuun kuljetukset.

Visuveden Motopalvelun Volvo FH540 – Käyntikortti

Visuveden Motopalvelun Volvo FH540 – Käyntikortti Visuveden Motopalvelun siististi toteutettu FH-Volvo.

Uuteen kotiin – Volvo Finland Ab

Uuteen kotiin – Volvo Finland Ab Raskaiden kuorma-autojen myyntikärjessä viihtyvä Volvo Finland muuttaa päämajansa ensi vuoden syksyllä Vantaan Viinikkalaan.

16 pyörää ja 105 Tm

16 pyörää ja 105 Tm Polvelan Matin tuore nosturiauto on ohjaavalla paripyöräakselilla varustettu FH-Volvo.

Volvo FL – nyt myös nelivetoisena

Volvo FL – nyt myös nelivetoisena Volvon uudesta FL-mallista voi tilata myös nelivetoisen version. 4×4-versio on suunnattu esimerkiksi erikois-tai monikäyttöajoneuvoksi tai huoltoajoneuvoksi soramontuille ja rakennustyömaille, kertoo valmistaja.
Sivu 1/612345...Viimeinen »
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot K. SulinkoJenox - Larsmo HelcomHinausautot Raimo Moisio