Avainsanalla "tienhoito" merkityt artikkelit

Karjaluoto Oy:n tienhoitoauto – Tie auki

Karjaluoto Oy:n tienhoitoauto – Tie auki Karjaluodon tienhoitoauto auraa tarvittaessa vaikka kahden kaistan leveydeltä.

Parempaa ajokeliä – Tienhoitoa Kainuussa

Parempaa ajokeliä – Tienhoitoa Kainuussa Maanrakennus Möttönen Oy vastaa kalustollaan päätieverkon kunnossapidosta Paltamon seudulla. Tuoreimpana tienhoitoautona on käytössä vuoden verran liikenteessä ollut Scania R730. Kävimme tutustumassa tienhoitoautonkuljettajan arkeen Paltamossa.

Mercedes-Benz Atego 1527 4×4 ja Unimog U218 – Ketterät nelikot

Mercedes-Benz Atego 1527 4x4 ja Unimog U218 – Ketterät nelikot Mercedes-Benzin mallistossa on vaihtoehtoja erityyppisiin tienhoidollisiin tehtäviin.

Pajakulmauutuuksia – Purenta paranee

Pajakulmauutuuksia – Purenta paranee Pajakulma tuo markkinoille tukun uusia välineitä tienhoidon palvelukseen. PURE-tuotteiden tarjonta kasvaa muun muassa Epsilon 4.6 -etuauralla, joka lupailee entistä parempaa aurausjälkeä.

Sisu Works hoitaa

Sisu Works hoitaa Kotimaisen Sisun tienhoitoautoilla on pitkä historia, joka on jatkunut halki vuosikymmenten ja huipentuu nykyään Polar-pohjaiseen Works-tienhoitoautoon.

Sisu SR -tienhoitoauto – Karhunkaataja

Sisu SR -tienhoitoauto – Karhunkaataja Keltainen SR-Sisu työntää edessään lumiauraa. Sivuaura levittää etuauran avaamaa jälkeä entisestään. Alusterä raapii polannetta pois jäisestä tienpinnasta. Lopuksi hiekoituslaite auton perässä levittää auratulle ja karhennetulle tielle hiekkaa liukkautta torjumaan. Ei ihmekään, jos Sisu sai tiekarhukannan harvenemaan.

Ison ratin takana

Ison ratin takana Alastaron ajotapahtuman yhteydessä käytiin kirjava keskustelu raskaan liikenteen lähitulevaisuudesta.

Käsivarrentiellä

Käsivarrentiellä Käsivarrentielle riittää monenlaista kulkijaa ja monenlaista säätä. Kaaresuvantolainen Kari Kotavuopio pitää tietä auki miehistöineen kelillä kuin kelillä kellonaikaa katsomatta.

Sisu Works –mallisto laajenee

Sisu Works –mallisto laajenee Sisu tuo tienhoitomallistoonsa uutta vaihteisto-, lisälaite-, ja moottoripuolella.

Kevät paljastaa tiestön kurjan kunnon

Kevät paljastaa tiestön kurjan kunnon Autoliitto kritisoi päättäjiä Suomen tiestön surkeasta kunnosta.

Kelin kesyttäjät

Kelin kesyttäjät Ollin Soran tulos syntyy maata muokkaamalla: sulan maan aikaan kuljetetaan ja rakennetaan, talvella aurataan.

Lunta ja jäätä vastaan

Lunta ja jäätä vastaan Pari viime talvea ovat osoittaneet, että auroja ei kannata vielä takoa uuteen muotoon. Talvitiepäivillä Tampereella esiteltiin tienhoidon tuoreimpia taisteluvälineitä lunta ja jäätä vastaan.

Renault Kerax – Myytinmurtaja

renault-kerax-tienhoitoauto Renault ei ole meidän oloissamme saanut samanlaista jalansijaa kuin Euroopan suurilla markkinoilla. Etenkin maansiirtopuolelle tarkoitettu Kerax on jäänyt suotta muiden varjoon. Päivä Puumalassa antoi viitteitä siitä kuinka gallialainen pärjää tienhoitoautona.

Talvikauden tienpitoon tutuin eväin

Talvikauden tienpitoon tutuin eväin Liikennevirasto kertoo, että alkavaan talvikauteen valmistaudutaan pääosin vakiintunein laatuvaatimuksin ja menettelyin. Tienkäyttäjän kelipalvelua on hiottu tarkemmaksi.

Poraa sarvista

lannen-alituspalvelu-pora Tanner tömisee, kompressorit säksättävät ja suuri vasarapora tanssittaa maa-ainesta. Tierumputyömaalla ilmassa on urakan tuntua.

Veekmas Oy – Karjalan karhut

veekmas-tiekarhu Tiehöylä eli kansanomaisemmin tiekarhu kuoli Suomessa viime vuosikymmenien aikana lähes sukupuuttoon. Kanta on nyt hyvää vauhtia elpymässä ja mikä parasta, kotimaisin voimin.

Iveco Trakker – Katu-uskottavaa tienhoitoa

Iveco Trakker - Katu-uskottavaa tienhoitoa Iveco on harvemmin nähty merkki kattavasti varustellun tienhoitoauton pohjana. Trakker on kuitenkin kelpo aihio, on toteutusmuotona sitten perinteinen 6×4 tai lyhyt 4×4-versio.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot Raimo MoisioJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. Sulinko