Avainsanalla "Tampere" merkityt artikkelit

Mansen Mörinät 2015 – Maltillista mörinää

Mansen Mörinät 2015 – Maltillista mörinää Mansen Mörinöitä voidaan jo pitää jokakeväisenä kone- ja kuljetusalan tapahtumana. Tänä vuonna kuljetusalan toimijat vetivät tapahtumassa melko matalalla profiililla muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Esiteltävässä kalustossa oli silti paljon esilletuonnin arvoista asiaa.

Mansen Mörinät järjestetään 10-11.4.

Mansen Mörinät järjestetään 10-11.4. Vuodesta 2002 järjestetty kone- ja kuljetuskalustoalan tapahtuma pidetään tulevana viikonloppuna Pirkanmaan alueella, ja se kerää ennakko-odotusten mukaan jälleen tuhansia alan ammattilaisia tutustumaan uuteen kalustoon.

Tampereen MAN-huolto Konekeskolta Raskoneelle

Tampereen MAN-huolto Konekeskolta Raskoneelle Konekesko Oy on myynyt MAN-kuorma- ja linja-autojen Tampereen alueen huolto- ja korjaamotoimintansa Raskone Oy:lle.

Voitelukeskus Tonttila – Luistavaa palvelua

Voitelukeskus Tonttila - Luistavaa palvelua Voitelukeskus Tonttila jatkaa vuosikymmenien kokemuksella mm. kuljetusyrittäjien öljy- ja suodatintarpeiden parissa.

Flowertrucks – Turvallisesti ja taloudellisesti

Flowertrucks - Turvallisesti ja taloudellisesti Flowertrucksin kukkarekat kulkevat Keski-Euroopan ja Suomen väliä alan viimeisimpiä turvalliseen ja taloudelliseen ajoon hyödyntäviä varusteita hyväksikäyttäen.

Koneiden kevätretki

Koneiden kevätretki Mitäpä olisi kevät ilman Mansen Mörinöitä? Tampereelle suunnattiin jälleen maanrakennuskaluston pariin. Maahantuojien ja edustusliikkeiden pihat oli laitettu vanhan perinteen mukaan jälleen kirjavaksi kalustoa.

Raskaan liikenteen ammattilaiset kisaavat Tampereella

Raskaan liikenteen ammattilaiset kisaavat Tampereella Rahtarit ry järjestää 37. kerran SM Ajotaitokilpailut lauantaina 28.7. Volvo Truck Centerin piha-alueella Tampereen Sarankulman teollisuusalueella.

Mansen Mörinät 2012

Mansen Mörinät 2012 Tampereella jo yhdettätoista kertaa järjestetyt Mansen Mörinät ovat varma kevään merkki. Tänäkin vuonna tapahtuma keräsi suuren joukon maansiirtoalan ammattilaisia sekä muita aiheesta kiinnostuneita järeän raudan pariin. Myös Raskas Kalusto oli paikalla.

Lunta ja jäätä vastaan

Lunta ja jäätä vastaan Pari viime talvea ovat osoittaneet, että auroja ei kannata vielä takoa uuteen muotoon. Talvitiepäivillä Tampereella esiteltiin tienhoidon tuoreimpia taisteluvälineitä lunta ja jäätä vastaan.

Kiiltoa maalipintaan

maalipinnan-myllytys-presta Auton maalipinnan hoidolla saavutetaan muutakin kuin kateellisia katseita. Alan ammattilaiset näyttävät, kuinka helppoa on pitää hytin ulkopinnat edustavassa kunnossa.

Pilvenpiirtäjä Tampereen keskustassa

janhunen-oy-nosturi-tampere Kaupungin ydinkeskustaan pystytettävän torninosturin kasaamista varten tarvittiin nosturi, joka myös piti koota paloista kolmannella nosturilla ennen sillä operaatioon ryhtymistä. Yksinkertaista, eikö totta?

Toivonen Yhtiöt – Jätteen jalostaja

toivonen-yhtiot Kaikki polttoaine ei tule Texasin öljykentiltä eikä kaikkea polttoainetta kuljeteta säiliöautolla. Toivosen Anterokaan ei ole mikään öljysheikki, vaikka hänen yrityksensä polttoainetta tuottaakin.

Mansen Mörinät – Koneväen kevään merkki

mansen-morinat-2011 Mansen Mörinät kutsui konekansaa Tampereelle jo kymmenennen kerran. Katsastimme tapahtuman antia maarakennuskoneiden osalta.

Verkostomessut – Koneita sähkömiehille

Verkostomessut - Koneita sähkömiehille Verkostomessut yhdisti saman katon alle sekä Sähköverkot- että Tietoverkot-messut. Paikalla oli myös alaan liittyviä työkoneita.

Pirkkalan Vehon avajaiset

Pirkkalan Vehon avajaiset Viime vuoden lopulla Pirkkalassa oli syytä juhlaan. Lokakuisena perjantaina vietettiin Veho Hyötyajoneuvojen uuden kruununjalokiven avajaisia.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot K. SulinkoJenox - Larsmo HelcomHinausautot Raimo Moisio